Bikinier

Disse yter rumpa rettferdighet

Her er bikiniene for deg som vil ha mer stoff for pengene.

TRUSER SOM SITTER: Bikinier med gode truser er en fordel. Få info om priser og se flere bikinier i bildeviseren under. Foto: Produsentene
TRUSER SOM SITTER: Bikinier med gode truser er en fordel. Få info om priser og se flere bikinier i bildeviseren under. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lei av bikinitruser som bare dekker den ene rumpeballen? Av knyttetrusene med smale lisser som skjærer inn i hoftene?Da kan du glede deg over det store utvalget av bikinier med gode truser i år. Og ikke bare av den trendy pin up-sorten, men også som hipstermodeller og kule surfeshortser.SE OGSÅ: Bikinier for deg med former23 bikinierBikinisesongen er gjerne ikke det flest kvinner roper hurra for. Men med den rette bikinien blir den mye lysere. Har du litt ekstra på magen eller strekkmerker, vil en pin up-inspirert truse med høyt liv være løsningen. Gjerne i litt stram elastikk med hold in-effekt.Stem her!Hvilken type badetøy foretrekker du?Ønsker du ikke solskille i navlehøyde, kan en hipstertruse være et fint alternativ. De er gjerne lave på livet, men dekker det meste av rumpen. Foretrekker du en underdel som dekker enda mer, vil kanskje en badeshorts gjøre trikset. Se kjøpetips her:

Bruk badetøyet nåOg har du allerede funnet din favorittbikini, trenger du ikke vente til det blir badetemperatur i vannet. Med disse stylingtipsene kan du faktisk bruke den på jobb. Sommerens badedrakter kan dessuten brukes som body oppi denimshortsen eller maxiskjørtet. Årets badetøy er selvsagt helt i tråd med årets hovedtrender. Fra 70-tallsglamour, maritim stil, knallfarger til hippieromantikk.Hva passer deg?Men husk: Det viktigste i jakten på den perfekte bikinien eller badedrakten er å ta hensyn til egen kroppsfasong – ikke trender. Hvordan du gjør det, får du råd om i denne artikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer