Undertøy

Ditt hemmelige festvåpen

Glem traurige truser og slappe bh-er. Her er undertøyet som får det til å gnistre under kjolen.

Ditt hemmelige festvåpen
Publisert
Sist oppdatert
Sesongens flotteste undertøy er et kalas i seg selv, og er inspirert av alt fra fordums glamour i nostalgiske Hollywood-filmer til 50-talls pin up-estetikk og ultrafeminin eleganse. Se høstens lekreste undertøy nederst i denne artikkelen.Du finner sett som er romantiske, søte og sukkertøyaktige eller i vampete Le Moulin Rouge-stil, og sofistikerte materialer som silke, sateng og blonder. Sterke farger, spennende mønstre og mye pynt er også helt i tiden.
 • Les også: Høstens lekreste undertøy
 • For deg som er lei av slappe hvite truser og kjedelige bh-er er høstens trender med andre ord midt i blinken.

  Hemmeligheten ligger i passformen

  Men undertøyet kan være så fabelaktig det bare vil, men så lenge det ikke sitter fint på kroppen er du like langt. Sørg derfor for at du tar deg god tid i prøverommet.Bli heller ikke fristet til å kjøpe noe som ser fint og fresht ut på stativet, men som ikke passer kroppsfasongen din. For ikke glem at undertøy faktisk skal få kroppen din til å se bedre ut. Husk også at størrelser kan variere fra produsent til produsent, så det holder ikke å velge den størrelsen du mener du passer basert på tidligere erfaringer.

  Undertøy som tåler å synes:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer