Klær

Doktorens drømmedag

Kari (40) er lege og mor til fem. Ektemannen mente hun vanskelig kunne gjøres vakrere, men ville gjerne gi henne en dag utenom det vanlige.

Doktorens drømmedag
Publisert
Sist oppdatert
Lisa Jacobsen(Hår: På håret/Linda ;. Juklestad. Makeup: Karen Eriksen.)

PERSONLIGE DATA:
Navn: Kari Løvendahl Mogstad
Alder: 40 år
Bosted: Trondheim
Sivilstatus: Gift, fem barn fra to til 15 år
Yrke: Lege, har fastlegepraksis og er universitetslektor
Høyde: 172 cm
Størrelse: 40/42
Interesser: Familien og barna. reising, sang og musikk.
Trenger hjelp til: Å finne en uformell stil med klær og farger som passer hennes figur og type.


VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ


JA:

Gjerne utskrådde skjørt mde vippende vidde. Lange gensere over skjørt gir en mer avslappet stil enn draktjakker med skulderputer. V-utringninger som viser en flott byste, er også et godt valg.

Vesken er praktisk fordi den er såpass liten at den kan brukes til kjole så vel som til ytterplagg (kr 600, Friis Company).
Vesken er praktisk fordi den er såpass liten at den kan brukes til kjole så vel som til ytterplagg (kr 600, Friis Company). Vis mer
Langt sølvfarget kjede med brune perler (kr 180, Noa Noa).
Langt sølvfarget kjede med brune perler (kr 180, Noa Noa). Vis mer
Tøff støvel med stropper og spenner kan brukes både til skjørt og bukser.
Tøff støvel med stropper og spenner kan brukes både til skjørt og bukser. Vis mer

NEI:

Hoftebukser og korte, trange topper som viser bar hud rundt magen. Hun bør ikke bruke stram empiremarkering under bysten, og heller ikke ettersittende plagg over hofte og mage i avslørende silkejersey-kvaliteter.

KLESTIPS:
 • Kari må gjerne vise fram sine lange, slanke bein i skjørt med lengder rundt knærne.
 • Dype v-ringninger er mer kledelig enn runde. Lange kjeder er også flatterende.
 • Litt løsthengende belter er bedre enn brede, stramme midjebelter.
 • Kari er høy og flott, så korte jakker er like kledelig som lange overdeler.
 • Varme, gylne fargetoner er nydelig til fembarnsmoren og anbefales som hennes basisfarger. Beige og kakigrønt er flott, men hun kan også ha varme rødtoner.

 • HÅRTIPS:
  Fordi Kari har veldig markerte kinnbein, ville hun aller best kledd en kort frisyre. Men hun var ikke moden for det, og derfor fikk hun en oppklipt frisyre. Det er klipt små støttehår på undersiden slik at det myke silkehåret får mer volum. Frisøren ville gjerne legge inn noen gylne effekter som er snille mot vinterhud. Resultatet ble en blond farge med partier i lys beige som er med på å skape dybde og volum.

 • Hun anbefales en mousse for fint hår som gir mer hold i frisyren.
 • Ønsker Kari en mer rufsete frisyre, kan hun bruke tørrvoks eller en lett gelé.
 • En rettetang egner seg godt til å bøye spissene og få kontroll over verver og vipper som vil gå sine egne veier.
 • Sidelugg eller en lett lugg passer Karis ansikt godt.

 • SMINKETIPS:
  - Jeg har spionert litt på henne i det siste, skrev Karis mann da han meldte på kona til Bli Ny.
  - Sminken blir det stort sett satt av to minutter til. Hun bruker maskara (sånn svart som man tar på med kost på vippene), kunne han røpe for KK.

 • Varme farger i makeup er riktig til Kari. Fuktighetskremen er lys gyllenbrun i tonen.
 • Under fuktighetskremen er det lagt lys concealer rundt øynene, men det er viktig at denne er tyntflytende, så det ikke ser kakete ut.
 • Brynene er nappet rene i underkant, dermed blir det lettere for henne å holde linjen ved like.
 • Øyeskygger er valgt i gull og brunt. Den mørkeste i globelinjen. Øynene blir mer intense når det legges kajal på våtranden under.
 • Et godt tips er solpudder, som gjør at huden virker frisk og fregnene ikke dekkes.
 • Munnen er tegnet opp med lipliner og fylt ut med rødgyllen lipgloss. Leppestift kan spares til festlige anledninger. • VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ


  På bildet øverst på siden til høyre har Kari på seg brun genser i rustikk silkestrikk (kr 800), dobbelt skjørt med tyll i vifteformer (kr 630) og flate sko med ankelrem (kr 995). Lange kjeder med perledusker i gylne toner (kr 180 per stk., alt fra Noa Noa).  FØR: - Sminken blir det stort sett satt av to minutter til, sa Karis mann da han meldte kona på Bli Ny.
  FØR: - Sminken blir det stort sett satt av to minutter til, sa Karis mann da han meldte kona på Bli Ny. Vis mer
  ETTER: Kari har fått en oppklippet frisyre med gylne effekter, og makeup i varme toner.
  ETTER: Kari har fått en oppklippet frisyre med gylne effekter, og makeup i varme toner. Vis mer
  TØFF I TRENCH: Trenchcoat er viktig denne høsten og både kledelig og praktisk til Kari. Frakken (kr 1400) har stoffbelte, men her er det byttet ut med belteveske i lær (kr 500). Legglang, brun bukse (kr 630) og høye, brune støvler (kr 2000, alt fra Noa Noa). Beige lue med sløyfe og pyntenål (kr 370, Noa Noa) og genser i samme farge (kr 500, Vivekes). Veske med logoprint (kr 600, Friis Company).
  TØFF I TRENCH: Trenchcoat er viktig denne høsten og både kledelig og praktisk til Kari. Frakken (kr 1400) har stoffbelte, men her er det byttet ut med belteveske i lær (kr 500). Legglang, brun bukse (kr 630) og høye, brune støvler (kr 2000, alt fra Noa Noa). Beige lue med sløyfe og pyntenål (kr 370, Noa Noa) og genser i samme farge (kr 500, Vivekes). Veske med logoprint (kr 600, Friis Company). Vis mer
  ELEGANT: Jeg elsker litt glitter og pelspynt, så denne jakkenmå jeg kjøpe, sier Kari. Lekker jakke med blank print og pelskanterpå ermene (kr 1800, Bandolera). Svart, tynn pologenser (kr 990, Guess) og svarte, velsittende jeans (kr 2200, Denim Studio/W.Franck .
  ELEGANT: Jeg elsker litt glitter og pelspynt, så denne jakkenmå jeg kjøpe, sier Kari. Lekker jakke med blank print og pelskanterpå ermene (kr 1800, Bandolera). Svart, tynn pologenser (kr 990, Guess) og svarte, velsittende jeans (kr 2200, Denim Studio/W.Franck . Vis mer
  KK anbefaler: Et skrin med gyle farger er praktisk. Du kan mikse farger og velge hvor mørkt du vil ha det (kr 335, Shiseido).
  KK anbefaler: Et skrin med gyle farger er praktisk. Du kan mikse farger og velge hvor mørkt du vil ha det (kr 335, Shiseido). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer