Chanel

- Drikk masse vann og få nok søvn

Slik holder Chanel-aktuelle Iselin Steiro utseendet på topp.

SPEKTAKULÆR UTSTILLING: Norske Iselin Steiro er blant modellene som er avbildet i «Northern Women in CHANEL»-utstillingen, som vises på Verdens Ende på Tjøme fra 30. juni.  Foto: Silje Pedersen
SPEKTAKULÆR UTSTILLING: Norske Iselin Steiro er blant modellene som er avbildet i «Northern Women in CHANEL»-utstillingen, som vises på Verdens Ende på Tjøme fra 30. juni. Foto: Silje Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Iselin Steiro har lenge vært blant verdens mest ettertraktede supermodeller. Og 26-åringen , som vokste opp i Harstad, har prydet utallige magasiner og forsider verden over, deriblant Harper’s Bazaar, Vogue Italia, W, V Magazine og franske Vogue.

I tillegg til kampanjer og reklamer for Valentino, Versace, Gucci, Dolce & Gabbana og Balenciaga, for å nevne noen, har hun også catwalk-visninger for store motehus som Chloé, Stella McCartney, Givenchy, Chanel, Jill Stuart og Prada.

Sistnevnte har Steiro, som er sammen med skuespiller og lege Anders Danielsen Lie, også vært frontfigur for.


LES OGSÅ: It-modellen alle motehusene vil ha

I CHANEL-UTSTILLING: Iselin Steiro er blant modellene som er avbildet i den vakre «Northern Women in CHANEL»-utstillingen, som vises på Verdens Ende på Tjøme fra 30. juni.  Foto: Silje Pedersen
I CHANEL-UTSTILLING: Iselin Steiro er blant modellene som er avbildet i den vakre «Northern Women in CHANEL»-utstillingen, som vises på Verdens Ende på Tjøme fra 30. juni. Foto: Silje Pedersen Vis mer

Chanel-utstilling på Tjøme

I disse dager er 26-åringen nok en gang i medienes søkelys. Denne gang i forbindelse med den eksklusive «Northern Women in CHANEL»- utstillingen, som vises frem utendørs på Verdens Ende på Tjøme fra 30. juni til og med 30. september (mer info om utstillingen får du lenger nede i saken).

Steiro, og hennes norske modellkolleger Siri Tollerød, Jenny Sinkaberg og Sunniva Stordalen, er blant de skandinaviske modellene som er avbildet i den spektakulære utstillingen (som motebibelen Vogue også viser stor oppmerksomhet på sin nettside). Og i intervju med KKs moteredaktør Silje Pedersen avslører 26-åringen at hun ser på prosjektet som en stor ære.

- Da jeg fikk høre om «Northern Women in CHANEL», skjønte jeg med én gang at det var et spennende prosjekt som jeg ville være en del av, sier hun:

- Jeg hadde ikke hørt om Farago før, men etter hvert som jeg har blitt kjent med Ingela og Peter, så har de vist utrolig talent, stamina og pågangsvilje til å få gjennom et slikt prosjekt. Det har vært en veldig fin opplevelse, og det var stort å se bildene her ute på Verdens Ende.


LES OGSÅ: Her er den nye Chanel-vesken

Søvn, trening og hudpleie

Å være modell på et såpass høyt nivå, krever enormt med selvdisiplin, både når det gjelder kosthold, trening og skjønnhet. Og 26-åringen innrømmer at hun har en del rutiner hun pleier å følge.

- Jeg liker å holde meg i form og trener en god del. Jeg liker særlig å løpe om sommeren, forteller hun.

I tillegg er Steiro svært opptatt av å få nok hvile, og gi huden skikkelig med fukt og næring.

- Mine beste skjønnhetstips er å drikke masse vann og få nok søvn. Jeg tror folk undervurderer hvor viktig det er for helsen, forklarer hun:

- Rens er spesielt viktig, og er det ett skjønnhetsprodukt jeg sverger til, så er det rensekremen fra Eva Loom. Den gjør underverker for huden min.

Se flere bilder av Iselin Steiro nedenfor:


LES OGSÅ: Bli Chanel-fin allerede nå

- Annet inntrykk av Chanel

Bakgrunnen for Chanel-utstillingen på Tjøme, er coffee table-boken «Northern Women in CHANEL», som ble lansert i fjor av den svenske fotografen Peter Farago og hans kone - stylist Ingela Klemetz-Farago.

Boken består av ulike «fashion stories», hvor de største supermodellene fra de nordiske og baltiske land er fotografert i Haute Couture og Prêt-à-Porter kolleksjoner fra Chanel, sammen med merkets Fine Jewelry og skjønnhetskolleksjoner. Og etter suksessen med utstillingen av bildene på Fotografiska i Stockholm og Design Museum i København, stilles nå 30 av bildene ut på Verdens Ende på Tjøme.


- Det som er så spesielt med denne utstillingen, er at den kombinerer mote og fotografi i naturskjønne, norske omgivelser. Det at det foregår på Verdens Ende gir også en spesiell ramme rundt det hele. At man kan gå ute og se på disse fantastiske motebildene er virkelig en opplevelse, og selv om man kanskje ikke er så moteinteressert, så er det en utstilling som jeg tror vi appellere til mange. Det er rett og slett veldig vakre bilder, hvor man får et litt annet inntrykk av Chanel, sier Silje Pedersen.

Ifølge KKs moteredaktør er det særlig stas at to norske modeller er med.

- Det er jo veldig stort at to av våre største norske modeller er med på dette. I og med at Chanel regnes som et av verdens ledende motehus, er det svært stor prestige i å få være med, og ikke minst utrolig stas for oss her hjemme!

Se flere bilder fra utstillingen nedenfor:


VAKKER: KKs moteredaktør Silje Pedersen var på pressevisningen av utstillingen torsdag, og synes det var en fantastisk opplevelse å se så flotte bilder i så flotte norske omgivelser.  Foto: Silje Pedersen
VAKKER: KKs moteredaktør Silje Pedersen var på pressevisningen av utstillingen torsdag, og synes det var en fantastisk opplevelse å se så flotte bilder i så flotte norske omgivelser. Foto: Silje Pedersen Vis mer

LES OGSÅ: Stjel stilen til Chanels muse

Forord av Karl Lagerfeld

Selveste Karl Lagerfeld, sjefsdesigner og kreativ direktør for Chanel, skrev forordet til boken ut fra bildene, og Farago innrømmer at dette en stor ære.

- Det er en stor ære for oss å få et forord fra en av vår tids store genier innen mote, samtidig som han også er fotograf. Det føles litt uvirkelig, nesten litt surrealistisk, sier han til Pedersen.


Paret synes også det er fantastisk å få stille ut bildene, som er veldig i tråd med sesongens Chanel-kolleksjon (inspirert av hav, skjell og draperinger) på svabergene på idylliske Verdens Ende.

- For oss betyr naturen veldig mye og vi vet også at naturen betyr mye for nordmenn. Etter to utstillinger på museum ville vi gjøre noe helt annet. Vi ønsket et åpent rom og å se bildene ute i naturen, forklarer Farago:

- Vi begynte å se etter locations i Norge, og da vi så Verdens ende på nettet, falt alt litt magisk på plass. Lyset i sommermånedene er fantastisk og Det er en ganske unik opplevelse å kunne se en utstilling i ulikt lys i omgitt av hav, svaberg og blå himmel. Det har blitt en fin forening av mote og kunst, som vi tror mange kommer til å synes.

LES OGSÅ: Få luksusstilen på budsjett

PARET BAK: «Northern Women in CHANEL»- utstillingen er laget av den svenske fotografen Peter Farago og hans kone - stylist Ingela Klemetz-Farago. Foto: Silje Pedersen
PARET BAK: «Northern Women in CHANEL»- utstillingen er laget av den svenske fotografen Peter Farago og hans kone - stylist Ingela Klemetz-Farago. Foto: Silje Pedersen Vis mer
ETTERTRAKTET: Iselin Steiro har lenge vært blant verdens mest ettertraktede modeller, og har prydet utallige magasiner, kampanjer og reklamer.  Foto: All Over Press/Pordusentene/Faksimile
ETTERTRAKTET: Iselin Steiro har lenge vært blant verdens mest ettertraktede modeller, og har prydet utallige magasiner, kampanjer og reklamer. Foto: All Over Press/Pordusentene/Faksimile Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer