Bli ny:

- Drømmen er klær som passer kroppen & stilen min!

Angelica ville ha en klær som skiller seg ut i mengden og passer den sprudlende personligheten hennes.

BLI NY: Slik så Angelica ut før hun ble nye med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Angelica ut før hun ble nye med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg er veldig glad i kroppen min. Har stor respekt for alt den har vært igjennom med fire graviditeter, fødsler, medisiner og overvekt som kom på ganske kort tid.

- Liker at jeg begynner å finne klær som framhever kroppen min på en måte jeg føler er sexy. Savner en mer definert stil som står litt ut i mengden, sånn som peronligheten min gjør.

- Ønsker meg klær til foredrag og kurs som jeg holder. Liker godt Jenny Skavlans stilsans. Sofistikert, men laidback. I tillegg beundrer jeg stilen til Jankeh Njie Jamanca. Den er så personlig, samtidig proff. Min eldre «søster» Maria har også en veldig inspirerende stil. Hun kler seg både mote- og aldersriktig.

- Handler for det meste klær på salg, gjerne rett før et kurs eller foredrag. Mitt siste kjøp var i Sverige, da fant jeg to T-skjorter på salg og en bukse. Slik jeg handler klær, blir det ikke en helt ren stil av. Har en god blanding av nytt og gammelt i klesskapet, og dessverre flere klær som ikke passer så godt lenger. Drømmen er å ha klær i samme stiltype som passer og ivaretar formene på kroppen min.

- Var hos frisøren for halvannet år siden og klipte håret helt kort for å få tilbake tykkelsen etter mye hårtap. Jeg er villig til å farge det, hvis dere klarer. Mange frisører synes håret mitt er vanskelig å farge.

LES OGSÅ: Sarah Jessica Parker har laget klær til den utradisjonelle bruden

Stiltips!

- Angelica har fått en mer fargerik og feminin hverdagsstil som matcher personligheten hennes. En hvit bluse med V-hals er en smart investering som Angelica vil få mye glede av. Den passer til mye, er flatterende for figuren og kan brukes både alene og under jakker. Innslag av mønster og farger hever stilen og gjør uttrykket mer interessant. Om klærne er nedtonet og nøytrale, kan du gjerne dra på litt ekstra med tilbehøret. Spisse pumps gjør mye for både antrekket og holdningen. Like fine til jeans som til skjørt og kjoler, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

Et godt tips! En mønstret jakke gir jeansen et herlig stilløft.

LES OGSÅ: 19 bluser som er verdt å ta en titt på

ANGELICA HAR PÅ SEG: Jakke (kr 500) og pumps (kr 300, begge fra H&M), bluse (kr 400) og jeans (kr 400, begge fra Kappahl) og veske 
(kr 4000, Atp Atelier). FOTO: Astrid Waller
ANGELICA HAR PÅ SEG: Jakke (kr 500) og pumps (kr 300, begge fra H&M), bluse (kr 400) og jeans (kr 400, begge fra Kappahl) og veske (kr 4000, Atp Atelier). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips!

- Vi ville gi Angelica en mer leken og kul frisyre som er enkel å style. Angelica fikk lysnet håret i en bruntone som gir et mykere og mer kledelig resultat. Vi valgte en farge som er tilnærmet hennes egen, så hun slipper en tydelig ettervekst. Vi klipte opp håret for å skape mer bevegelse og gi henne en frisyre som er enklere å style. Nå kan Angelica lufttørke håret for å spare tid i hverdagen. Av stylingprodukter gikk vi for en krem som får fram krøllene og en saltvannsspray som gir tekstur til håret, sier Nina Miljanic, som er frisør hos Påhåret Barcode.

LES OGSÅ: Hudguru Ole Henriksen: - Norske kvinner er altfor dårlige til å bruke skrubb!

ANGELICA HAR PÅ SEG: Bluse (kr 300) og øredobber (kr 100, begge fra Kappahl) og skjørt (kr 400, H&M). FOTO: Astrid Waller
ANGELICA HAR PÅ SEG: Bluse (kr 300) og øredobber (kr 100, begge fra Kappahl) og skjørt (kr 400, H&M). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Sminketips!

- Angelica bruker lite sminke i det daglige, men ville lære seg å legge øyesminke hun selv kan få til. Til vanlig bruker hun kun maskara og eyeliner, og ønsket å lære mer om hvordan hun kan legge fin makeup selv. Vi startet med å legge en lys skygge over hele lokket for å få et jevnt underlag. I globallinjen gikk vi over med en brun skygge, og avsluttet med en mørkebrun eyeliner og maskara. Angelica har fin hud som ikke behøver mye sminke, så vi gikk kun over med et naturlig pudder. For å tilføre farge la vi rouge med ferskenfarge på kinnene. Leppene ble malt røde for å friske opp sminken. Først la vi rød lipliner for å ramme inn leppene så fargen ikke blør ut. Deretter påførte vi leppestiften med pensel, sier Kim Hong Luong, som er makeupartist hos Påhåret Vindern.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Rihanna kommer med undertøyskolleksjon

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer