Bli ny

- Drømmen min er å få en makeover

Milla fyller 50 i år og synes en «bli ny»-dag for å finne sin egen stil er den beste bursdagsgaven hun kan få.

BLI NY: Slik så Milla ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Milla ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Klærne mine er en blanding av flere stiler, og jeg kler meg både klassisk, komfortabelt og avslappet. Er fornøyd med at stilen min er enkel, men den er for ubestemt og rotete. Jeg kjøper klær, men er ikke så flink til å sette sammen antrekk og bruke dem. Føler at rundt 60 prosent at kjøpene jeg gjør, er bomkjøp. Drømmen min er å få en makeover! En dag med gode råd om sminke, hår og klær. Jeg blir 50 i år, og ønsker å finne riktig frisyre og stil før det – det er den beste bursdagsgaven jeg kan få!

Vil du bli ny med KK. Da kan du melde deg på her!

- Bruker for det meste helt nøytrale toner som svart, hvitt og grått. Jeg elsker designeren Isabel Marant, men har ikke råd til plagg derfra. Ellers lar jeg meg inspirere av danske bloggere og norske Darja Barannik. Hun er klassisk, trendy og avslappet på samme tid.

- Sist jeg var hos frisøren, var i sommer. Da farget, stripet og klipte jeg meg, men nå er håret blitt tynt, slitt og litt grått.

- Det beste komplimenten jeg kan få, er at jeg er ungdommelig. Jeg trener mye, gjerne én til to timer hver dag, og har gjort det så å si hver dag i 24 år nå. Det går i spinning, styrke og gåturer.

STILTIPS!

- Milla ville gjerne leke mer med farger og mønstre. Det beste rådet vi kan gi Milla, er ikke å være redd for å prøve noe nytt! Hun satte pris på å få teste antrekk som er litt utenom det hun vanligvis går med. Milla er klassisk i stilen, og vi ville derfor inkludere det tidløse preget i noen av plaggene vi valgte ut. Strikkegenseren, en fin kardigan og full dress er alle klassikere som ikke går av moten. Stylet på en litt ny måte får du det beste fra begge verdener! Da Milla fikk på seg den herreinspirerte dressen, følte hun seg sterk og stilig – noe hun absolutt er! Med en myk kardigan under får hun en fin balanse i antrekket, sier Afaf Ali, som er stylist.

MILLA HAR PÅ SEG: Genser (kr 300) og skjørt (kr 400, begge fra Lindex) og boots (kr 1300, Bianco). FOTO: Astrid Waller
MILLA HAR PÅ SEG: Genser (kr 300) og skjørt (kr 400, begge fra Lindex) og boots (kr 1300, Bianco). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

- Vi ville understreke Millas elegante trekk med en naturlig frisyre. Hun hadde et veldig oppklippet hår som gjorde at det ble tynt nede og nesten som et lokk på toppen. Vi klippet lengdene slik at det skal virke fyldigere. Med en trendy lang lugg fikk vi markert kinnbeina hennes, samtidig som hun fortsatt kan få håret opp i en strikk når hun trener. Vi la inn myke highlights for å få en glansfull, kald karamellfarge. Hun fikk i tillegg en intensiv hårkur for å tilføre spenst og styrke. Med en god rundbørsteføn får hun volum som holder lenge, sier Aicha Amalie Hissaoui, som er frisør hos Nikita.

MILLA HAR PÅ SEG: Blazer (kr 800), kardigan (kr 500) og dressbukse (kr 800, alt fra Lindex) og ankelstøvletter (kr 1300, Bianco). FOTO: Astrid Waller
MILLA HAR PÅ SEG: Blazer (kr 800), kardigan (kr 500) og dressbukse (kr 800, alt fra Lindex) og ankelstøvletter (kr 1300, Bianco). FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS!

- Milla har jevn hud og nydelige mørkebrune øyne. Hun har en tørr hudtype, så vi begynte med en fet krem. Hun har ingen urenheter eller porer, så hun trenger kun en lett foundation – gjerne en som gir fukt. Under øynene la vi en concealer som er hakket lysere enn hudtonen hennes for å et opplagt utseende. Milla tåler mye sminke med sine mørke trekk og fantastiske mørkebrune øyne, så vi la først et kontureringspudder før rouge og highlighter. Brynene fylte vi fra undersiden for å markere, før vi brukte en gel for å løfte og separere hårene for et naturlig resultat. Vi la brun øyeskygge og skimmer på lokket, samt en ferskenfarget kajal på våtkanten for å åpne øynene. Til slutt en mørkebrun kajal langs vippekanten oppe for å få inntrykket av fyldigere vipper før vi påførte en volummaskara, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

Slik gjør du sminken:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer