Dronning Elizabeths hemmelige motetriks

Slik holder dronningen både skjørt og kjoler på plass.

MOTETRIKS: Dronningens ukjente triks var ganske overraskende! Foto: Scanpix
MOTETRIKS: Dronningens ukjente triks var ganske overraskende! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Tips og triks på motefronten tar vi alltid imot med åpne armer. Kjente fjes har ofte mange av dem, og de blir ofte delt av medier over hele verden. Så vi kan trygt si at det ikke bare er vi i KK-redaksjonen som er interesserte i å lese.

Hertuginnene Kate og Meghan er blant stjernene som sitter på flere tips. The Sun kunne nemlig avslører at Kate sverger til en viss type strømpebukse. Denne har hvert fall ikke jeg sett på Kiwi før!

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Strømpebuksene er nemlig av typen antisklistrømpebukser! Du har sikkert eid et par antisklisokker i din tid, men har du prøvd strømpebuksevarianten? Det er denne typen hertuginne Kate bruker slik at skoene skal holde seg på plass.

Meghan har derimot benyttet seg av et triks som gjør at skoene sitter løst. Hun velger nemlig alltid å ikle seg sko som er et par nummer for store. Ifølge The Suns moteeksert Harriet Davey handler det om at hertuginnen ønsker å ta forholdsregler med tanke på gnagsår og vonde føtter.

- Det er mange kjendiskvinner som går opp både én og to størrelser når de velger ut sko i skoavdelingen når de skal på events eller rød løper-arrangementer, og det for én spesiell grunn: nemlig å unngå gnagsår, forklarer hun i The Sun-artikkelen.

FOR STORE SKO: Legg merke til hertuginne Meghans sko. Foto: Scanpix
FOR STORE SKO: Legg merke til hertuginne Meghans sko. Foto: Scanpix Vis mer
ANTISKLISTRØMPEBUKSER: De høye hælene til Kate sitter fast ved hjelp av disse strømpebuksene. Foto: Scanpix
ANTISKLISTRØMPEBUKSER: De høye hælene til Kate sitter fast ved hjelp av disse strømpebuksene. Foto: Scanpix Vis mer

Dronningens tips

Men det er ikke bare disse to som sitter på noen spennende triks i den britiske kongefamilien. Selveste dronningen skal nemlig sverge til et triks vi ikke har sett mye til tidligere.

Kjendiser bruker ofte det ene og det andre for å holde ting på plass - spesielt for fotograferinger og på den røde løperen. Det kan være alt fra litt teip til en sikringsnål. Men har du noen gang tenkt på å feste vekter til skjørtet eller kjolen din?

Det er visstnok slik dronning Elizabeth unngår at skjørtet flyr opp i takt med vinden. I boka «Dressing the Queen: The Jubilee Wardrobe» av Angela Kelly skal det ha kommet fram at dronningen har fått sydd på vekter på plaggene sine slik at det ikke skal fly opp. Huffington Post er blant de mange mediene som har omtalt trikset.

Vi har aldri sett noen synlige vekter på plaggene til dronningen. De er nok såpass små og skal ha blitt sydd inn i sømmene på kjolen.

HOLDER SEG PÅ PLASS: Dronningens (i midten) plagg skal visstnok holde seg i ro ved hjelp av vekter. Det er tydelig at Kate (t.v.) og Camilla (t.h.) ikke har tatt i bruk dette trikset. Foto: Scanpix
HOLDER SEG PÅ PLASS: Dronningens (i midten) plagg skal visstnok holde seg i ro ved hjelp av vekter. Det er tydelig at Kate (t.v.) og Camilla (t.h.) ikke har tatt i bruk dette trikset. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer