Dronning Elizabeths hemmelige motetriks

Slik holder dronningen både skjørt og kjoler på plass.

MOTETRIKS: Dronningens ukjente triks var ganske overraskende! Foto: Scanpix
MOTETRIKS: Dronningens ukjente triks var ganske overraskende! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Tips og triks på motefronten tar vi alltid imot med åpne armer. Kjente fjes har ofte mange av dem, og de blir ofte delt av medier over hele verden. Så vi kan trygt si at det ikke bare er vi i KK-redaksjonen som er interesserte i å lese.

Hertuginnene Kate og Meghan er blant stjernene som sitter på flere tips. The Sun kunne nemlig avslører at Kate sverger til en viss type strømpebukse. Denne har hvert fall ikke jeg sett på Kiwi før!

Strømpebuksene er nemlig av typen antisklistrømpebukser! Du har sikkert eid et par antisklisokker i din tid, men har du prøvd strømpebuksevarianten? Det er denne typen hertuginne Kate bruker slik at skoene skal holde seg på plass.

Meghan har derimot benyttet seg av et triks som gjør at skoene sitter løst. Hun velger nemlig alltid å ikle seg sko som er et par nummer for store. Ifølge The Suns moteeksert Harriet Davey handler det om at hertuginnen ønsker å ta forholdsregler med tanke på gnagsår og vonde føtter.

- Det er mange kjendiskvinner som går opp både én og to størrelser når de velger ut sko i skoavdelingen når de skal på events eller rød løper-arrangementer, og det for én spesiell grunn: nemlig å unngå gnagsår, forklarer hun i The Sun-artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer