Selvbruning:

- Du blir like brun av sola selv om du har påført selvbruning

De jobber med beauty og kan det aller meste av det vi vanlige kvinner syns er vanskelig. Vi tok spørsmålsrunden om selvbruningstips og triks med makeupartist Tone Skipá.

SELVBRUNING: Hvordan vet man hvilken selvbruner som passer akkurat vår hud? Her er makeup-artistens beste tips! FOTO: NTB Scanpix
SELVBRUNING: Hvordan vet man hvilken selvbruner som passer akkurat vår hud? Her er makeup-artistens beste tips! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sommeren er like rundt hjørnet og temperaturene stiger, noe som gjerne betyr lettere klær og bare legger for flere av oss. Men til tross for at det er deilig å pakke bort både boblejakker og tjukke strikk, tipper vi i KK-redaksjonen at vi ikke er de eneste som føler oss litt vel blek og gusten etter en hel vinter under flere lag med klær?

I en sånn krisesituasjon kan veien til selvbruningsflaska være kort. Selvbruning er jo en kjapp, effektiv og ikke minst uskadelig måte å bli brun på, likevel slo det oss plutselig at vi fortsatt sitter med mange spørsmål rundt dette vidunderet.

Blir man for eksempel brun av sola selv om man har på selvbruning? Og hvor viktig er det egentlig å skrubbe huden før man påfører produktet?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer