Skjønnhet

Du er 20 % penere enn du tror

Rett og slett fordi du har glemt en viktig ting.

Foto: Image Source
Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
To amerikanske forskere, Dr Debra og Dr. Eva, har gjort en studie etter å ha arbeidet sammen i Beverly Hills i 25 år. De to legene har gitt skjønnhet et prosent-tall, og funnet ut at du faktisk er hele tjue prosent vakrere enn du tror. Dette kommer av at du kun vurderer refleksjonen av deg selv i speilet, ikke utstrålingen din. Ifølge forskerparet utgjør nemlig personligheten og utstrålingen din tjue prosent av skjønnheten.
 • Flat mage med sjokolade
 • Derfor er de vakre
 • Bli en hverdagsprinsesse
 • Du kan lære deg å bli vakker

  - Selvfølgelig er det viktig å gjøre det beste ut av det du har naturlig. Men en fin figur, blankt hår og vakker hud kan få få deg til bli lagt merke til, men det er ikke tilstrekkelig til å gjøre deg attraktiv, sier Dr. Debra til Daily Mail.De mener at alle kan lære seg å bli vakre. Derfor har de utviklet en metode kalt «The Beauty Prescription».

  God helse, varme og karisma

  - Skjønnhet handler mye om hvordan du snakker, beveger deg og på andre måter uttrykker personligheten din. Det handler også om god helse, varme, spontanitet og karisma, sier Dr. Eva. Med metoden vil de lære både Beverly Hills-fruer og andre å gjøre det beste ut av de ekstra tjue prosentene de mener vi alle har å gå på.
 • Finn treningsgnisten
 • 10 makeup-stiler du fikser selv
 • Smarte ting du kan gjøre selv

  Hovedtrekkene i metoden er at du kan tenke deg vakker. De mener at du først må ta vare på helsa gjennom kosthold, søvn, trening og livsstil. Deretter kommer ytre pleie for hud, hår, negler og sminke. For å bli vakker må man også holde seg med sunne relasjoner, et givende arbeid, et stabilt selvbilde og hyggelige hjemlige omgivelser.

  Det ene fører til det andre

  - Alt du gjør former hvordan du se ut. Hvordan du tenker og føler henger tett sammen med hvor attraktiv du er. Det handler om å ha en god sirkel. For eksempel, hvis noen gir deg et kompliment, vil du automatisk føle deg varkere, og du blir glad. Da vil du prøve å beholde denne gode mentale tilstanden ved å ta godt vare på deg selv. Du vil da føle deg bedre og mer selvsikker, og menneskene rundt deg vil synes du er strålende. Den positive sirkelen vil da forsterkes, sier Dr. Debra til Daily Mail. LES OGSÅ:
 • Kast kompleksene
 • Snarveien til stjernekroppen
 • Smink deg våken
 • - Slanking er noe tull
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer