Therese Johaug

Du kan vinne seiersplagget

Gullkjolen Therese Johaug brukte for å feire VM-tittelen kan bli din.

GULLKJOLEN TIL VENSTRE KAN BLI DIN: Gi oss en begrunnelse for hvorfor nettopp du - eller noen du kjenner - fortjener en seierskjole. Send ditt svar til nettredaksjonen@kk.no Foto: Terje Pedersen, ANB) / ALL OVER PRESS
GULLKJOLEN TIL VENSTRE KAN BLI DIN: Gi oss en begrunnelse for hvorfor nettopp du - eller noen du kjenner - fortjener en seierskjole. Send ditt svar til nettredaksjonen@kk.no Foto: Terje Pedersen, ANB) / ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Rett etter at hun hadde tatt imot tremilsgullet på podiet foran folkehavet på Universitetsplassen i Oslo, skiftet Therese Johaug til en gullkjole designet av «Skal vi danse»-kjendis Nadya Khamitskaya.

Da hun kom ut igjen, ble hun møtt av et rungende jubelbrøl.

- Dette var vanvittig artig. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle stå øverst på pallen her. Og det toppet seg da jeg fikk denne gullkjolen av Nadya Khamitskaya nå i kveld da jeg kom ned hit. Det var perfekt timing, sa Johaug til
Aftenposten rett etter.

Slik kan du vinne den

Egentlig var kjolen spesiallaget til VM-vinneren, men det finnes faktisk 11 kjoler til. En av disse kan nå bli din helt gratis, en heldig KK-leser får den til odel og eie.

OBS: DENNE KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET.

DETTE MÅ DU GJØRE:
 • Alt du trenger å gjøre er å sende en begrunnelse for hvorfor nettopp du - eller noen du kjenner - fortjener en seierskjole. Kanskje du nettopp har lykkes med et av dine små eller store mål? Send ditt svar til nettredaksjonen@kk.no

  Finnes kun i få eksemplarer

  - Den var egentlig bare ment til Therese, men da jeg skulle kjøpe stoffet, måtte jeg kjøpe flere meter av det. Derfor sydde vi 12 kjoler, som vi kun hadde tenkt til å bruke på visninger og bilder, sier Khamitskaya i en pressemelding.

  - Men når jeg har fått så mange henvendelser fra folk som vil kle seg i den samme kjolen som Therese, så har vi bestemt oss for å selge den til publikum også. Det er jo publikum som heiet henne frem til medalje, så de burde ha gullkjole de også, legger hun til.

  Har kledd opp stjernen flere ganger

  Fjorårets vinner av «Skal vi danse» på TV 2 har kledd opp den ferske verdensmesteren flere ganger tidligere, blant annet på OL-Galla 2010, da Therese stjal oppmerksomheten med en rød silkekjole.

  Det var også klesdesigneren som sto bak den lårkorte asurblå kjolen som Therese Johaug bar da hun feiret gullet på byen med resten av landslagsjentene lørdag kveld.


  KASTET GULLBOBLEJAKKA: VM-mester Therese Johaug skiftet til gullkjole rett etter dette.  Foto: All Over Press
  KASTET GULLBOBLEJAKKA: VM-mester Therese Johaug skiftet til gullkjole rett etter dette. Foto: All Over Press Vis mer
  Du kan vinne seiersplagget
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer