Overdel

- Du ser meg aldri i magetopp!

Sjekk hvorfor supermodell Helena Christensen ikke er fan av 90-tallstrenden.

I OSLO: Supermodell Helena Christensen er i Oslo i sammenheng med Årets Brillemodell 2013 og Selected by Helena Christensen for Specsavers. Foto: Sara Johannessen
I OSLO: Supermodell Helena Christensen er i Oslo i sammenheng med Årets Brillemodell 2013 og Selected by Helena Christensen for Specsavers. Foto: Sara Johannessen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Bar mage har vært en gjenganger i motebildet i flere år nå. Og denne våren og sommeren er hudglipen vi husker så godt fra 90-tallet i vinden som aldri før.

Det ser vi hos designere som Alexander Wang, DKNY og Marc Jacobs. Vi skal gå i superkorte topper som viser en glipe av magen - gjerne den øverste delen - samt overdeler og gensere med utsnitt på magepartiet.

Men ikke alle er like begeistret for å vise fram denne delen av kroppen.

Når KK treffer den verdenskjente modellen og samfunnsengasjerte fotografen Helena Christensen på The Thief i Oslo, sier hun at det var mye gøy med 80- og 90-tallet - bare ikke de korte toppene.

- Jeg kommer aldri til å gå i magetopp. Jeg gikk ikke i det på 90-tallet heller, det har aldri vært noe for meg, sier hun.

- Det er ubehagelig å få vind på magen, og siden du alltid er litt kald må du ofte på do, legger hun til.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri følt meg sexy

BY HELENA CHRISTENSEN FOR SPECSAVERS: Supermodellen har plukket ut 20 favoritt-brilleinnfatninger hos Specsavers. Foto: Sara Johannessen
BY HELENA CHRISTENSEN FOR SPECSAVERS: Supermodellen har plukket ut 20 favoritt-brilleinnfatninger hos Specsavers. Foto: Sara Johannessen Vis mer

Foretrekker bohemske plagg

Den danske 44-åringen, som slo gjennom som undertøysmodell for Victoria’s Secret for over 20 år siden, elsker mer romantiske og vintageinspirerte plagg.

Denne våren hopper hun inn i en myk og komfortabel blomsterbukse så ofte hun kan.

- Den skal ha kule detaljer og mønster, og være like behagelig som en pysj uten nødvendigvis å se ut som èn, sier hun.

Når KK treffer henne har hun på seg en mørkeblå blomstret variant fra norske FWSS, som hun har stylet med en hvit topp fra ByTimo.

- Jeg liker en bohemsk og avslappet stil som ikke ser så organisert ut, og styrer unna alt som er ettersittende og slitsomt, sier hun.

Og du finner svært få veldig korte skjørt, skulderputer og trange bukser i klesskapet hennes.

LES OGSÅ: Smink deg som supermodellen

Briller som tilbehør

Supermodellen er i Oslo i sammenheng med Årets Brillemodell 2013 og den nye samarbeidskolleksjonen Selected by Helena Christensen for Specsavers.

- Jeg bruker ikke briller selv, men elsker solbriller, gjerne i vintagestil, men jeg ser ikke bort i fra at jeg kommer til å bruke briller en dag, sier hun.

Har du noen tips til hvordan man kan finne kledelige briller?

- Du må stå veldig lenge foran speilet og prøve ulike modeller, for det tar lang tid å finne noen man både liker og kler, sier hun.

Selv ville hun ha gått for svarte retroinspirerte modeller med litt pynt, eller innfatninger i knall rødt.

- Jeg synes briller er det ultimate tibehøret, de gir antrekket en kul vri, men de må være enkle i formen, sier hun.

Intervju ved Silje Pedersen.

LES OGSÅ: Finn riktig brille til ditt fjes

Å VISE HUD ER HOT - MEN IKKE FOR ALLE: En av sommerens hotteste trender er å vise litt av magen - gjerne den øverste delen. Fra venstre - Derek Lam, DKNY og Peter Som.  Foto: All Over Press
Å VISE HUD ER HOT - MEN IKKE FOR ALLE: En av sommerens hotteste trender er å vise litt av magen - gjerne den øverste delen. Fra venstre - Derek Lam, DKNY og Peter Som. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer