Ofw 2011

- Du trenger ikke utringning for å fremheve puppene

Slik kler kjendisene seg for å få det beste ut av kroppen sin

TRENGER IKKE VISE MYE HUD: Ifølge Jenny Skavlan er det ikke nødvendig å vise frem mye hud for å fremheve brystpartiet. Under Fam Irvolls visning onsdag kveld satset hun istedet på en stram høyhalser, som likevel fremhevet figuren godt.  Foto: Per Ervland
TRENGER IKKE VISE MYE HUD: Ifølge Jenny Skavlan er det ikke nødvendig å vise frem mye hud for å fremheve brystpartiet. Under Fam Irvolls visning onsdag kveld satset hun istedet på en stram høyhalser, som likevel fremhevet figuren godt. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Oslo Fashion Week er vel overstått og det var flust av celebre gjester på kveldsvisningene under motearrangementet.

Fam Irvoll skinte i rampelyset, og en rekke kjente personligheter tok turen til By:Larm-teltet på Youngstorget for å få med seg den norske stjernedesignerens nye kolleksjon.

LES OGSÅ: Merker at Fam har stumpet røyken

Less is more

Blant disse var designer, programleder og modell Jenny Skavlan. Hun ankom motefesten i vintage fra topp til tå.

I likhet med de fleste av oss «vanlige» kvinner har også Skavlan kroppsdeler hun er mer stolt av enn andre, og til KK.no forteller hun at hennes beste tips for å fremheve disse attributtene involverer stikkordene «less is more».

- Du trenger for eksempel ikke gå med utringning for å fremheve puppene og brystpartiet. Sånn som i kveld så synes jeg ofte det kan være like bra å gå med høyhalser. Jeg liker at det er litt tildekket, men stramt, i stedet for at man viser for mye hud, forteller hun.

Ifølge 24-åringen er hun også godt fornøyd med beina sine, og viser dem frem ved å bruke bukser med høyt liv.

- Høyt liv på bukser og skjørt kan være veldig fint. Og slengbukser, som de jeg har på nå, gir meg lengre bein. Det er hvertfall det jeg har lest i en klesguide, humrer hun.

Les også: Tok på seg det som lå nærmest under OFW

HER FÅR DU SE BILDER OG TIPS FRA KJENDISENE:


Skjuler hoftene

Anne Berit Valla, modell og kjæreste med Moods of Norway-designer Simen Staalnacke, vet også hvordan hun skal fremheve sine beste sider ved bruk av klær, og sier til KK.no at hun ofte velger bukser og skjørt med høyt liv, for å holde formene i sjakk.

- Jeg føler selv at jeg har ganske store hofter, så de er jeg veldig påpasselig med, slik at jeg ikke fremhever det. Derfor liker jeg bukser og skjørt med høyt liv, som holder ting litt på plass, sier hun.

Tidligere «Skal vi danse»-vinner Lene Alexandra Øien velger helst høye hæler når hun skal på fest.

- Jeg får alltid så mye klager fra Jan Thomas på at jeg har korte bein, så jeg liker å gå i høye hæler for å få de litt lengre. Nå er jeg veldig fornøyd med å være lav da, men høye pumps er noe jeg alltid ønsker meg, smiler hun til KK.no.

Også stylist, modell og realitystjerne Mari Haugersveen velger å fremheve beina sine når hun går på den røde løperen.

- Jeg er egentlig ganske fornøyd med beina mine. Derfor pleier jeg å gå mye med korte skjørt og smale jeans, som de jeg har på meg i dag. Da føler jeg meg fin, forteller hun.

LES OGSÅ: Elsker barnekolleksjonen til Fam Irvoll

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer