Sommergarderobe.

Du trenger kun 9 plagg i sommergarderoben

Badedrakt, deminshorts - og så klart sandaler! Se moteekspertenes must haves i sommer.

SOMMERGARDEROBEN: Moteekspertene deler sine beste tips til en god, bærekraftig sommergarderobe. Foto: NTB
SOMMERGARDEROBEN: Moteekspertene deler sine beste tips til en god, bærekraftig sommergarderobe. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Endelig sommer, endelig sommergarderobe! Det er alltid en fryd å kunne prelle av seg lagene og nyte florlett e, delikate stoffer. Kanskje føler man også mer for å bruke sterke farger eller mønster i tillegg, etter noen mørke måneder i mørke paletter?

Å bygge opp en god sommergarderobe er ikke bare-bare. Men den bør helst ikke spontanshoppes, eller totalrenoveres, i juni måned. Den bør bygges opp til å vare i flere sesonger, om ikke for alltid, og inneholde minst et par must-haves. Vi har fått moteekspertenes beste tips.

– Garderoben bør i utgangspunktet være sesongløs, bare med noen enkeltplagg og tilbehør som skiller sommer fra vinter. Jeg har mer troa på helårsgarderoben, sier KKs moteansvarlig, Ida Eide Einarsdottir.

Moteprofil Darja Barannik har brukt tid på å bygge opp en god, kuratert sommergarderobe.

– Jeg har bygget opp en sommergarderobe som jeg er svært tilfreds med over flere år. Sommer etter sommer bruker jeg eksempelvis samme hvite kjole på ferie, men jeg styler den med ulike vesker, sko, smykker og frisyre, forteller Barannik til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer