Gq Men Of The Year Awards 2015

Du vil ikke tro hvor dristig denne kjolen er!

- Jeg har aldri sett en så høy splitt før, sier moteeksperten. Se alle antrekkene fra årets GQ Awards.

STJAL SHOWET PÅ GQ AWARDS: Supermodell Jourdan Dunns kjole (se flere bilder lenger ned i saken) stjal rampelyset på prisutdelingen tirsdag kveld. Foto: Xposure
STJAL SHOWET PÅ GQ AWARDS: Supermodell Jourdan Dunns kjole (se flere bilder lenger ned i saken) stjal rampelyset på prisutdelingen tirsdag kveld. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: 8. september hyllet magasinet GQ celebre menn over hele verden.

Blant kjendisgjestene var sangeren Sam Smith (23) som nylig avslørte at han står bak sangen til den nyeste Bond-filmen «Spectre». Briten tok med seg prisen «Beste soloartist» på utdelingen ifølge Mirror.co.uk.

Til BBC News avslører 23-åringen at han har holdt Bond-nyheten hemmelig i over ett år, og at han skrev sangen på kun 20 minutter. 

Jourdan Dunn stjal showet

Selv om det var herrenes aften, møtte flere kjente kvinner opp på festlighetene.

Supermodell Jourdan Dunn (25) fikk virkelig fart på blitzregnet da hun ankom den røde løperen. 

25-åringen viste frem modellkroppen i en metallisk kjole med dyp utringning i ryggen og med splitt opp begge sidene fra Sonia Rykiel.

Victorias Secret-modellen etterlot ikke mye til fantasien på den røde løperen, og Stine Therese Strand, som er moteekspert og journalist i KK og HENNE, mener hun aldri har sett en så høy splitt før.

- Jeg har aldri sett en så høy splitt før. Det eneste som holder kjolen sammen er de stoffbitene på hver side. Men når det er sagt kommer Dunn godt ut av en dårlig situasjon. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer