Artikkelen kan inneholde annonselenker

- Duften du ikke visste at du trengte

Disse duftsprayene kan roe ned, løfte humøret, samt balansere kropp og sinn.

DUFTSPRAYER: Sommeren er en perfekt tid for å prøve seg frem med nye rutiner og finne duftfavoritter som kan gi ro og balanse FOTO: @heltkrem.com
DUFTSPRAYER: Sommeren er en perfekt tid for å prøve seg frem med nye rutiner og finne duftfavoritter som kan gi ro og balanse FOTO: @heltkrem.com Vis mer
Publisert

Duft påvirker sansene våre hver dag og kan gjøre det lettere for oss å roe ned, lette stress og gi balanse. Morgen- eller kveldsritualer med ulike dufter kan gi deg den energien eller roen du ønsker. Vi har samlet en rekke sprayer, både til kropp, rom og baderom, som sørger for at du går en spesielt velduftende sommer i møte.

Aveda Chakra Balancing Pure-Fume Mist 4 er en spray som kan brukes både på kroppen og i rommet for å skape harmoni. Sprayen er spesielt tilpasset å forsterke sansene når man gjør yoga eller mediterer og er ment å balansere sinnet og kroppen. Duften er lett, med hint av furuskog og jord.

Aveda Chakra Balancing Pure-Fume Mist 4
Aveda Chakra Balancing Pure-Fume Mist 4 Vis mer

Rituals The Ritual Of Mehr Hair & Body Mist, dufter av frisk, søt og fruktig sommer. Denne duften er avhengighetsskapende og med noen spray i håret vil du kunne kjenne blaff av denne duften gjennom dagen. Med noter av sitrus, blomster og sedertre er denne sprayen også perfekt å spraye på kroppen før sommerfesten.

Rituals The Ritual Of Mehr Hair & Body Mist
Rituals The Ritual Of Mehr Hair & Body Mist Vis mer

Maison Margiela Replica When The Rain Stops lukter nettopp dette, som om sommerregnet nettopp har stoppet og solen titter frem. Dette er ikke en mist, men en parfyme, men den lukter friskt og lett, slik at den er perfekt som en sommerduft. Toppnoter på bergamot og rosa pepper, hjertenoter på tyrkisk rose, jasmin og syntetisk duft av vann og regn. Bunnoter på mose, furu og patchouli.

Maison Margiela Replica When The Rain Stops
Maison Margiela Replica When The Rain Stops Vis mer

Murad Clarifying Body Spray dufter svakt, men dette er heller ikke den beste funksjonen til denne kroppssprayen. Formelen inneholder nemlig 0,5% salisylsyre, som er perfekt om man sliter med kviser eller nupper på kroppen. Denne sprayen er enkel å spraye på, trekker kjapt inn og vil forbedre store porer, kviser, samt virke beroligende på huden.

Murad Clarifying Body Spray
Murad Clarifying Body Spray Vis mer

Evolve Tranquility Essence Pillow Mist lukter av lavendel, bergamot og ylang ylang. Sprayen skal bidra til å skape et avslappende og beroligende miljø i rommet og er spesielt laget for å sprayes på puten. Denne duften er perfekt etter en lang sommerdag hvor gardinene blafrer i vinden og gir deg en rolig, god og velduftende natts søvn.

Evolve Tranquility Essence Pillow Mist
Evolve Tranquility Essence Pillow Mist Vis mer

Dette er luksusen du ikke visste du trengte. Aesop Post-Poo Drops. På sommeren har man gjerne litt flere gjester inn og ut av huset og det er deilig å ha et fresht og fristende baderom. Disse dråpene skal bekjempe uønsket lukt på baderommet. Dråpene desinfiserer med antibakterielle egenskaper og dufter av skarpe sitrusnoter, samt blomsterduft som skal sikre at man kan gå inn i et friskt baderom, uansett hva gjesten før deg har foretatt seg der. Dråpene skal dryppes direkte i toalettet. Man kan også dryppe noen dråper i vasken for å forsterke duften.

Aesop Post-Poo Drops
Aesop Post-Poo Drops Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer