Artikkelen kan inneholde annonselenker

- Duften du ikke visste at du trengte

Disse duftsprayene kan roe ned, løfte humøret, samt balansere kropp og sinn.

DUFTSPRAYER: Sommeren er en perfekt tid for å prøve seg frem med nye rutiner og finne duftfavoritter som kan gi ro og balanse FOTO: @heltkrem.com
DUFTSPRAYER: Sommeren er en perfekt tid for å prøve seg frem med nye rutiner og finne duftfavoritter som kan gi ro og balanse FOTO: @heltkrem.com Vis mer
Publisert

Duft påvirker sansene våre hver dag og kan gjøre det lettere for oss å roe ned, lette stress og gi balanse. Morgen- eller kveldsritualer med ulike dufter kan gi deg den energien eller roen du ønsker. Vi har samlet en rekke sprayer, både til kropp, rom og baderom, som sørger for at du går en spesielt velduftende sommer i møte.

Aveda Chakra Balancing Pure-Fume Mist 4 er en spray som kan brukes både på kroppen og i rommet for å skape harmoni. Sprayen er spesielt tilpasset å forsterke sansene når man gjør yoga eller mediterer og er ment å balansere sinnet og kroppen. Duften er lett, med hint av furuskog og jord.

Rituals The Ritual Of Mehr Hair & Body Mist, dufter av frisk, søt og fruktig sommer. Denne duften er avhengighetsskapende og med noen spray i håret vil du kunne kjenne blaff av denne duften gjennom dagen. Med noter av sitrus, blomster og sedertre er denne sprayen også perfekt å spraye på kroppen før sommerfesten.

Maison Margiela Replica When The Rain Stops lukter nettopp dette, som om sommerregnet nettopp har stoppet og solen titter frem. Dette er ikke en mist, men en parfyme, men den lukter friskt og lett, slik at den er perfekt som en sommerduft. Toppnoter på bergamot og rosa pepper, hjertenoter på tyrkisk rose, jasmin og syntetisk duft av vann og regn. Bunnoter på mose, furu og patchouli.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer