Amelia Gray Hamlin

Dukket opp i «nakenkjole»

Forrige gang måtte hun si unnskyld til skuespillerfaren.

AMELIA GRAY HAMLIN: - Den kontroversielle nakenkjolen er kommet for å bli, sier KKs mote- og skjønnhetsansvarlig. Foto: NTB
AMELIA GRAY HAMLIN: - Den kontroversielle nakenkjolen er kommet for å bli, sier KKs mote- og skjønnhetsansvarlig. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi skal ikke mer enn to år tilbake i tid før kjendisdatter og modell Amelia Gray Hamlin (22) måtte sende unnskyld-melding til sin egen pappa for et nokså dristig klesvalg under moteuken i London.

Den gangen gikk hun for et metallisk, matchende sett bestående av et skjørt og en topp, hvor brystvortene var godt synlige gjennom det tynne stoffet. Modellen delte raust med bilder av seg selv i antrekket på Instagram.

Det var for øvrig disse bildene som fikk en rekke av følgerne hennes til å lure på hva skuespillerpappa Harry Hamlin (72) egentlig syntes om klesvalget. Nettavisen omtalte saken i 2021.

Amelia ble åpenbart nysgjerrig selv, og sendte en melding i gruppechatten hun har sammen med skuespillerforeldrene Lisa Rinna (60) og Harry Hamlin (72), og storesøsteren Delilah (25).

«Sorry for niplene, pappa. Det er mote», skrev hun.

Meldingsloggen delte hun deretter på Instagram, hvor man kunne skimte full støtte og bekreftelse fra mor Rinna, mens faren på det tidspunktet ikke hadde svart på beklagelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.