Pamela Anderson

Dukket opp på motevisning

Hun er motebransjens nye yndling.

PAMELA ANDERSON: Hun er blitt en selvskreven gjest på motearrangementer den siste tiden. FOTO: H&M.
PAMELA ANDERSON: Hun er blitt en selvskreven gjest på motearrangementer den siste tiden. FOTO: H&M. Vis mer
Publisert

Hun er jo faktisk smått ikonisk, den canadisk-amerikanske skuespilleren, forfatteren og modellen Pamela Denise Anderson, som hun heter.

Pamela Anderson ble verdenskjent nærmest over natten for sin rolle som C. J. Parker i tv-serien «Baywatch» på 90-tallet.

Siden har hun spilt i en rekke filmer og tv-serier. Den siste tiden har hun igjen vært på alles lepper i forbindelse med den kontroversielle streaming-snakkisen «Pam & Tommy» som baserer seg på forholdet mellom Pamela Anderson og Mötley Crüe-trommeslager Tommy Lee og den famøse videoen som ble stjålet fra parets hjem.

Pamela har selv tatt avstand fra serien, og varslet at hun ville fortelle sin historie både i bokform i memoarene «Love» og i Netflix-dokumentaren «Pamela, a love story».

Nå kan det virke som om Pamela Anderson er blitt motebransjens yndling.

For 55-åringen har den siste tiden vært en selvskreven gjest i mote-øyemed.

Tidligere i år åpnet hun Boss-visningen i Miami. Og da Versace viste sin nyeste kolleksjon i Hollywood i mars i år, dukket hun opp iført luksusmerket fra topp til tå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer