Store Pupper

Dyrere å ha store pupper

Kleskjede hever prisene for BH-er i store størrelser.

Den britiske butikkjeden Marks & Spencer mener man skal betale 20 kroner ekstra for bh-en hvis man har et frodig frontparti. Foto: All Over Press
Den britiske butikkjeden Marks & Spencer mener man skal betale 20 kroner ekstra for bh-en hvis man har et frodig frontparti. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er den britiske butikkjeden Marks & Spencer som denne uken har hevet prisene for BH-er i store størrelser, det skriver Expressen.seKvinnene som rammes av dette raser nå mot kjedens nye prispolitikk.Alle BH-er fra DD-cup og oppover koster nå to pund, eller i underkant av 20 kroner mer enn de andre størrelsene.
 • Les også: Berget av bh-en
 • Føler seg diskriminert

  En gruppe kvinner med store bryster har nå dannet foreningen Busts 4 Justice, og planlegger en protest mot Marks & Spencers ledelse.De har blant annet laget en egen gruppe på Facebook, som har fått flere tusen tilhengere. Butikk-kjeden på sin side forklarer prisstigningen med økte omkostninger for ekstra materialer, og at det koster mer å produsere undertøy i store størrelser.
 • Puppene avslører deg
 • - De hører ikke på oss

  Den siste tiden har representanter for Busts 4 Justice sittet i møter med Marks & Spencers. Uten resultat. - Det føles som om vi dunker hodet mot en steinmur, sier en av stifterne av puppeforeningen, Beckie Williams, til Daily Mail. Nå har damene kjøpt aksjer i butikk-kjeden. Tanken er at de vil få mer å slå i bordet med på den måten.- De har ikke hørt på oss som konsumenter, kanskje de kommer til å høre på oss som aksjeeiere, sier Williams til avisen.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer