Arikkelen kan inneholde annonselenker

Effektive hudpleiefavoritter, som ikke koster skjorta

Hudpleie trenger ikke være dyrt for å være effektivt

DET er en stor misforståelse at hudpleie må være dyrt for å være bra, eller gi resultater FOTO: heltkrem.no
DET er en stor misforståelse at hudpleie må være dyrt for å være bra, eller gi resultater FOTO: heltkrem.no Vis mer
Publisert

Det er en utbredt myte at hudpleie må være dyrt for å være bra. Det er merkevaren The Ordinary et godt eksempel på. Hudpleie er en bransje med høye marginer og pris sier ikke nødvendigvis noe om kvalitet. Et produkts pris handler mye om den aktuelle merkevarens posisjonering, eksklusivitet og distribusjonskanaler.

Vi har samlet noen av de beste produktene, som ikke vil tømme lommeboka.

The Ordinary Squalane Cleanser er en rensebalm som kommer ut som en tykk balsam, men endrer seg til en lettere olje når man massérer den inn i ansiktet. I kontakt med vann løses den opp til en melkehvit og lett tekstur som lett skylles av med vann. En slik rens er noe av det beste man kan investere i for huden. Den renser alt av solkrem, kremrester, smuss og forurensing fra huden, uten å irritere eller tørke ut huden. Teksturen føles eksklusiv og bidrar til at rensing av huden blir noe man gleder seg til.

The Ordinary Squalane Cleanser
The Ordinary Squalane Cleanser Vis mer

Alle trenger en god fuktighetskrem og Cerave Facial Moisturising Lotion er et kupp. Her får man trendingredienser som hyaluronsyre, niacinamide og ceramider i en lett formel som passer alle hudtyper. Denne kremen kan brukes både dag og natt, i tillegg til at den kan brukes rundt øynene, om man ikke ønsker en egen øyekrem. En effektiv multitasker med andre ord!

CeraVe Facial Moisturising Lotion
CeraVe Facial Moisturising Lotion Vis mer

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 er en kultkrem som kan brukes til det meste som er tørt: lepper, ansikt, hender, albuer, osv. Denne kremen redder ansiktet ditt om det er irritert etter for mye sol, for mye syrer, behandling hos hudpleier eller lignende. Den inneholder 5% av den beroligende ingrediensen panthenol i tillegg til en rekke andre ingredienser som virker betennelsesdempende og fuktighetsgivende. Formelen er rik og tykk og oppleves veldig fuktighetsgivende og beskyttende. Kan også brukes på barn.

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5
La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 Vis mer

Indeed Labs er et relativt nytt merke på det norske markedet. Serum med ren C-vitamin, askorbinsyre, er som regel ganske dyrt. Denne varianten, Indeed Labs Vitamin C Brightening Drops med både askorbinsyre og hyaluronsyre får man derimot for en rimelig penge. C-vitamin beskytter mot frie radikaler og beskytter bedre mot skader fra UV-stråler i kombinasjon med solkrem. C-vitamin er et spesielt godt tilskudd for å få glødende hud og brukes i morgenrutinen, etter rens, før fuktighetskrem eller solkrem.

Indeed Labs Vitamin C Brightening Drops
Indeed Labs Vitamin C Brightening Drops Vis mer

BeautyAct er Kicks eget merke og her er det masse godbiter å finne i sortiment. BeautyAct 5% Niacinamide Glass Serum er et fantastisk serum som inneholder trendingrediensen niacinamide, som er en super ingrediens for flere formål. Den jevner ut hudtonen og kan redusere aknearr og lettere pigmentering, den regulerer talgproduksjonen, styrker hudbarrieren og reduserer rødhet i huden. Dette serumet passer alle hudtyper og kan brukes morgen og kveld.

BeautyAct by Kicks 5% Niacinamide Glass Serum
BeautyAct by Kicks 5% Niacinamide Glass Serum Vis mer

Cosmica Sensitive Balance Eye Cream er en øyekrem med lett tekstur som smelter inn i huden. Den er perfekt for øyne som er sensitive, om man sliter med allergi eller lignende. Den har en rekke ingredienser som lindrer, styrker og beskytter den sarte huden rundt øynene. Denne øyekremen passer fint for alle som ønsker lett, men intens fukt til øynene. En godt fuktet hud vil også gjøre linjer og rynker mindre synlig.

Cosmica Sensitive Balance Eye Cream
Cosmica Sensitive Balance Eye Cream Vis mer

Korres Red Grape SPF 50 har en superlett formel, trekker kjapt inn og føles ikke på huden. Tetter ikke porene. Solkremen har flere gode filter, som beskytter mot både UVA og UVB. Inneholder også ingredienser som spesifikt motvirker kviser og pigmentering, i tillegg til antioksidanter som bidrar til å beskytte mot UV-skader som fører til aldringstegn.

Korres Red Grape SPF 50
Korres Red Grape SPF 50 Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer