Oslo Fashion Week

Eh, hadde du turt å gå i dette?

Norges mest helsprø motepar er ikke de eneste som går bananas på klesfronten under Oslo Fashion Week.

IKKE AKKURAT FOR FOLK FLEST: Artist Mariann Thomassen sverger ikke akkurat til den lille sorte. Kjæresten Daniel Franck er, akkurat som moteredaktør Ellen Arnstad, åpenbart glad i paljetter. Vi beklager at du ikke kan se ansiktet hans her, men han hoppet rett og slett for høyt. Foto: Per Ervland
IKKE AKKURAT FOR FOLK FLEST: Artist Mariann Thomassen sverger ikke akkurat til den lille sorte. Kjæresten Daniel Franck er, akkurat som moteredaktør Ellen Arnstad, åpenbart glad i paljetter. Vi beklager at du ikke kan se ansiktet hans her, men han hoppet rett og slett for høyt. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Elleville klær

Kunne du vist deg i slike antrekk?Se bilder av de elleville antrekkene lenger ned i saken!

Snowbordstjernen Daniel Franck debuterer som Oslo Fashion Week-designer på Sukkerbiten ved Operaen sent i kveld. Og selv om han har flere varianter av onepiecen i kolleksjonen sin, er det neppe det gjestene kommer til å ha på seg på den røde løperen.

Kanskje på et kostymeparty
 
32 (46%)
Nei, er du gal
 
25 (36%)
Ja, det er gøy med oppmerksomhet
 
12 (17%)

Leder overlegent

For to ganger i året får Norges mote- og kjendiselite mulighet til å komme seg ut av joggedressen og UGGsa, og inn i sine mest glamourøse antrekk. Oslo Fashion Week er kanskje en ung moteuke i europeisk sammenheng, men selv trauste norske stjerner begynner å få taket på den røde løperen. Franck og kjæresten Mariann Thomassen, som er vokalist i bandet Surferosa og kjent fra tv-programmet Idol, leder overlegent hva elleville antrekk angår.

Her er de hemmelige triksene

Det er nemlig stor forskjell på hvilken linje de forskjellige velger å legge seg på. Noen forsøker å få oppmerksomhet ved å gjøre seg stadig mer elegante, mens andre gjør alt de kan for å slippe unna blitzregnet på den røde løperen.

Men de som virkelig mener det, tyr til langt frekkere triks. Vi snakker altså om paljettshortser, elleville røde flettebånd, turbaner og haremsbukser. For ikke å snakke om spinnville oppsatte frisyrer og gjennomsiktige blondetopper uten undertøy under....

Det er kanskje trendy - men hvor anvendelig er det egentlig? Hadde du turt å troppe opp på neste fest i liknende antrekk? Eller er dette simpelhen forbeholdt moteeliten?

Her er de helsprø antrekkene:


Du kan si din mening om mange av antrekkene på KK.nos motetjeneste Trendtoppen.

For der er det du som bestemmer

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren KK.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

Stem på Daniel Francks antrekk ved å klikke her.

I tillegg kan du laste opp bilder av egne antrekk. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall på verst kledd-listen.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer