Bli Ny Med Kk

Eksklusiv energi

Som hjemmeværende var Monica (39) redd hun skulle bli satt og kjedelig. Det kunne vi ikke la skje.

Eksklusiv energi
Publisert
Sist oppdatert
(Ved: Lise Austin. Hår: Alex Frisør v/Elisabeth. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATANavn: Monica AndreassenAlder: 39Bosted: TønsbergSivilstatus: Gift, tre barnYrke: HjemmeværendeHøyde: 174 cmStørrelse: 38Interesser: Familie og vennerSkrekken er at jeg ender opp med å daffe rundt i en treningsdress. Man pynter seg jo ikke for å gå inne i huset, skrev Monica Andreassen til KK. Etter at hun fikk leddgikt for tre år siden, har hun vært hjemme med to av barna. Nå følte hun at det var på høy tid med en liten makeover. Trebarnsmoren liker det meste i klesveien, men ville gjerne ha hjelp til å finne en stil som kler henne.På bildet i toppen har Monica på seg en ribbestrikket kjole med tights. Kjolen (kr 700) har en dyp utringnig og ribbene i strikken lager fasong i kjolen. Strikkede tights (kr 300, begge Benetton). Høye støvler (kr 500, Face) med glidelås i siden og spiss tå. Stor veske i lær (kr 1900, Morris), kjørehansker med røde detaljer (kr 500) og kjede (kr 100, H&M).KLESTIPSMed Monicas supre figur kan hun gå i hva hun måtte ønske. Denne motehøsten er ikke rik på farger, men svart og hvitt er det mye av og det passer perfekt for Monica. Den lyse, perlegrå fargen er også kledelig til henne. Monica ønsket seg en voksen, men ungdommelig stil. Med unge døtre i huset er det lett for mor å føle seg litt satt, men det er fullt mulig å plukke opp detaljer fra ungdomsmoten. Du kan for eksempel godt gå i hettegenser dersom du passer på at den er litt eksklusiv og at du bruker den sammen med en nøytral nederdel.SMINKETIPSMonicas øyebryn var altfor lyse til hennes mørke teint og hår. Vi la på skygge med pensel for å få fram den rette fargen og fasongen på brynene. Under øynene dempet vi mørke partier og røde flekker med en concealer. De sensuelle, litt sotete øynene oppnås ved hjelp av hvit og brunsvart øyeskygge. Vippene fikk brunsvart maskara. Raust med rouge på kinnene sørger for en ekstra lød.HÅRTIPSMonica har en tykk og kraftig hårmanke. Frisøren ønsket å forme håret mer etter hodeformen og skape en frisyre som får fram ansiktet bedre. Håret ble klipt kortere og sideluggen tatt bort. Den lille luggen som ble igjen, kan trekkes framover etter ønske,men frisyren kan også forandres ved at midtpartiet trekkes opp. Alt Monica trenger for å variere fasongen er en hårgelé. Fargen er lysnet to grader og kler henne mye bedre enn den litt for mørke hun hadde tidligere. Den nye klippen får fram de flotte trekkene til Monica og vi synes hun ser langt yngre ut med ny farge og hårfasong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer