Bli Ny Med Kk

Eksklusiv energi

Som hjemmeværende var Monica (39) redd hun skulle bli satt og kjedelig. Det kunne vi ikke la skje.

Eksklusiv energi
Publisert
Sist oppdatert
(Ved: Lise Austin. Hår: Alex Frisør v/Elisabeth. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATA
Navn: Monica Andreassen
Alder: 39
Bosted: Tønsberg
Sivilstatus: Gift, tre barn
Yrke: Hjemmeværende
Høyde: 174 cm
Størrelse: 38
Interesser: Familie og venner

Skrekken er at jeg ender opp med å daffe rundt i en treningsdress. Man pynter seg jo ikke for å gå inne i huset, skrev Monica Andreassen til KK. Etter at hun fikk leddgikt for tre år siden, har hun vært hjemme med to av barna. Nå følte hun at det var på høy tid med en liten makeover. Trebarnsmoren liker det meste i klesveien, men ville gjerne ha hjelp til å finne en stil som kler henne.

På bildet i toppen har Monica på seg en ribbestrikket kjole med tights. Kjolen (kr 700) har en dyp utringnig og ribbene i strikken lager fasong i kjolen. Strikkede tights (kr 300, begge Benetton). Høye støvler (kr 500, Face) med glidelås i siden og spiss tå. Stor veske i lær (kr 1900, Morris), kjørehansker med røde detaljer (kr 500) og kjede (kr 100, H&M).

KLESTIPS
Med Monicas supre figur kan hun gå i hva hun måtte ønske. Denne motehøsten er ikke rik på farger, men svart og hvitt er det mye av og det passer perfekt for Monica. Den lyse, perlegrå fargen er også kledelig til henne. Monica ønsket seg en voksen, men ungdommelig stil. Med unge døtre i huset er det lett for mor å føle seg litt satt, men det er fullt mulig å plukke opp detaljer fra ungdomsmoten. Du kan for eksempel godt gå i hettegenser dersom du passer på at den er litt eksklusiv og at du bruker den sammen med en nøytral nederdel.

SMINKETIPS
Monicas øyebryn var altfor lyse til hennes mørke teint og hår. Vi la på skygge med pensel for å få fram den rette fargen og fasongen på brynene. Under øynene dempet vi mørke partier og røde flekker med en concealer. De sensuelle, litt sotete øynene oppnås ved hjelp av hvit og brunsvart øyeskygge. Vippene fikk brunsvart maskara. Raust med rouge på kinnene sørger for en ekstra lød.

HÅRTIPS
Monica har en tykk og kraftig hårmanke. Frisøren ønsket å forme håret mer etter hodeformen og skape en frisyre som får fram ansiktet bedre. Håret ble klipt kortere og sideluggen tatt bort. Den lille luggen som ble igjen, kan trekkes framover etter ønske,
men frisyren kan også forandres ved at midtpartiet trekkes opp. Alt Monica trenger for å variere fasongen er en hårgelé. Fargen er lysnet to grader og kler henne mye bedre enn den litt for mørke hun hadde tidligere. Den nye klippen får fram de flotte trekkene til Monica og vi synes hun ser langt yngre ut med ny farge og hårfasong.


FØR: Frisøren mente at selv en så kort frisyre har potensial til å bli sprekere.
FØR: Frisøren mente at selv en så kort frisyre har potensial til å bli sprekere. Vis mer
ETTER: - Jeg trodde ikke jeg kunne se så bra ut.
ETTER: - Jeg trodde ikke jeg kunne se så bra ut. Vis mer
Snøring og spensler på høye støver (kr 1580, La Redoute).
Snøring og spensler på høye støver (kr 1580, La Redoute). Vis mer
Nett dressjakke, treknapps med brystlomme (kr 2000) til rette bukser (kr 1000, begge Newhouse) med stikklommer. Hettegenser med store knapper i kabelstrikk (kr 600, Benetton) og halvhøye støvletter (kr 500, Chili).
Nett dressjakke, treknapps med brystlomme (kr 2000) til rette bukser (kr 1000, begge Newhouse) med stikklommer. Hettegenser med store knapper i kabelstrikk (kr 600, Benetton) og halvhøye støvletter (kr 500, Chili). Vis mer
Dressjakke i ruter (kr 2300) til stripet skjorte (kr 790, begge Newhouse) til bukse med stikningsdetaljer (kr 1385, Hunkydory). Bredt flettet skinnbelte (kr 500, Enzo Poli) og tøffe bokse sko (kr 1095, Geox). Skulderveske med utenpålommer (kr 1600, Morris).
Dressjakke i ruter (kr 2300) til stripet skjorte (kr 790, begge Newhouse) til bukse med stikningsdetaljer (kr 1385, Hunkydory). Bredt flettet skinnbelte (kr 500, Enzo Poli) og tøffe bokse sko (kr 1095, Geox). Skulderveske med utenpålommer (kr 1600, Morris). Vis mer
Sko med det lille ekstra (kr 800, Björn Borg).
Sko med det lille ekstra (kr 800, Björn Borg). Vis mer
Høstens må-ha, lange strikkevanter (kr 120, Benetton) og klokke (kr 800, Swatch).
Høstens må-ha, lange strikkevanter (kr 120, Benetton) og klokke (kr 800, Swatch). Vis mer
Sammenleggbare solbriller (kr 2250, Dior).
Sammenleggbare solbriller (kr 2250, Dior). Vis mer
Flerradet kjede med brune krystaller (kr 450, Noa Noa).
Flerradet kjede med brune krystaller (kr 450, Noa Noa). Vis mer
Klokke som passer til sesongens ruter og striper (kr 1990, Gant).
Klokke som passer til sesongens ruter og striper (kr 1990, Gant). Vis mer
Bredt midjebelte (kr 250, Benetton) er en trendy detalj.
Bredt midjebelte (kr 250, Benetton) er en trendy detalj. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer