Sminke

Eksklusiv moteserie: Disse skjønnhetstrendene ELSKER vi nå!

Gyldne skygger, glødende hud og tilfeldige frisyrer!

Publisert
Sist oppdatert

Metallisk, grafiske linere og kraftige farger - nå skal du sørge for at øynene dine får nok oppmerksomhet! Øyenskyggene skal gjerne være ulike og legges helt opp til brynene. Skap skygger og dybde med ulike nyanser, og fremhev øynene med sort eyeliner.

Huden skal gløde og fargene skal duses og blandes om hverandre.  Foto: Desiree Mattsson
Huden skal gløde og fargene skal duses og blandes om hverandre. Foto: Desiree Mattsson Vis mer

Den utradisjonelle kombinasjonen av blått og grønt er det heteste på skjønnhetsfronten akkurat nå, både i skygger og linere. Fargene får øynene til å poppe! Man kan enkelt tone ned uttrykket ved å bruke lysere fargetoner eller diskret skimmer (se «oppskrift »på de ulike lookene i bildeserien nederst i saken)

Huden holder vi naturlig, og former ansiktet med highlighter på kinnbena, nesen og amorbuen. For et balansert resultat lar vi leppene ha sin naturlige farge og brynene kan gjerne gres litt opp, for et bustet og uperfekt uttrykk. I stedet for å bruke mørkt pudder for å lage skygger, kan du overdrive highlighteren på de høyeste punktene i ansiktet. 

EKSKLUSIV MOTESERIE: Photo: Desiree Mattssonn. Hår og sminke: Sissel Fylling. Modell og styling: Darja Barannik

Darja Barannik er ekspert på mote og skjønnhet for KK.no på deltid. I tillegg driver hun sin egen blogg selvstendig og uavhengig av sin stilling i KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer