Nåløyet

Ellen Arnstad: - Ville ikke blitt lagt merke til i Hollywood

Se og Hørs sjefredaktør bryr seg ikke om oppmerksomheten rundt sitt dristige rød løper-antrekk.

BLITZREGN: Ellen Arnstad fikk mye oppmerksomhet for blondeantrekket sitt.  Foto: Sara Johannesen
BLITZREGN: Ellen Arnstad fikk mye oppmerksomhet for blondeantrekket sitt. Foto: Sara Johannesen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Som tidligere sjefredaktør i HENNE, er Ellen Arnstad (47) en selvskreven gjest når «Nåløyet»-utdelingen arrangeres.

Kveldens dristigste?

Tirsdag kveld dukket den moteinteresserte sjefredaktøren av Se og Hør opp i et svart, gjennomsiktig blondeantrekk på den røde løper. Hennes mørkeblå undertøy skinte gjennom blondene, som svenske Nina Jarebrink har kreert. Og selvsagt gikk fotografene - og mediene, av hengslene over det de så. Antrekket har fått mye omtale i norske medier, og meningene har vært litt delte.

- Kan gjøre det jeg vil

Arnstad selv tar imidlertid oppmerksomheten med knusende ro, og et stort smil.– Jeg valgte et dristig svensk design for anledningen og synes kombinasjonen av heldekkende og blonder er spennende. Jeg har stor respekt for Nina Jarebrink, påpeker sjefredaktøren til KK.no.Arnstad var for anledningen i Nåløyet-juryen, som kåret Epilogue til beste klesdesigner. Hun synes det er kjempegøy med oppmerksomheten hun har fått for antrekket sitt.– Nå har jeg blitt så voksen at jeg kan gjøre det jeg vil. Hadde dette vært på en Hollywood-rød løper, hadde det knapt blitt lagt merke til, sier Arnstad med glimt i øyet. LES OGSÅ: Disse vant Nåløyet 2012Sjefsredaktør i Henne, Laila Madsö, strålte i en hvit, enkel kjole som var designet av årets Nåløyet-vinner - Epilogue. LES OGSÅ: Jan Thomas slakter den lille Chanel-vesken

Juryens begrunnelse

Motedesigneren Eva Emanuelsen står bak merket.Men hvorfor vant Epilogue? Les juryens begrunnelse her:«Epilogue har en klar rød tråd og en helhetlig kolleksjon og konsept. Produksjonen er veletablert, og merkevaren har en sterk kolleksjon som preges av høy kvalitet, spennende snitt og detaljer. Det er sterkt fokus på materiale, søm, passform og eksklusive detaljer, og kolleksjonen er helhetlig og godt gjennomtenkt. De har også sterkt fokus på konsept- og imagebygging, noe som er svært viktig for å lykkes i et marked som er preget av mange sterke aktører. Merkevaren er allerede godt etablert i det norske markedet, og skiller seg ut med sin stilfulle og tidløse design og konsept. Juryen mener potensialet er stort.»Se hva de andre kjendisene hadde på seg:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer