Fam Irvoll

- Ellevill eventyrlig motefest

Skal det være en sau bak øret? Fam Irvoll fortryllet stjernene og fashionistaene med sin supersøte kolleksjon, og opptil flere ble forelsket.

Fra venstre programleder Charlotte Thorstvedt, som gikk modell under visningen, popstjerne Samsaya og designeren selv, Fam Irvoll. Foto: Cecilie Leganger
Fra venstre programleder Charlotte Thorstvedt, som gikk modell under visningen, popstjerne Samsaya og designeren selv, Fam Irvoll. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kjærligheten blomstret i salen da Fam Irvoll inviterte motefolket inn i skogen på Oslo Fashion Week.Til tonene av den russiske komponisten Sergej Prokofievs «Petter og Ulven», og norske Miss Harmonica, fikk vi se kasjmirkardiganer med påsydde mus, blå ballettkjoler med hvite skyer og hårbånd og smykker påsydd hvite ender og marihøner danse rundt på catwalken.Se video, intervju med designeren og bilder fra visningen og livet backstage lenger ned i artikkelen.

- Akutt forelsket!

På første rad strålte fashionfiffen iført muntre banangensere og med snuppete rosa sløyfer i håret, til ære for designeren.På hodet til popstjernen Samsaya tronet sågar et deilig bløtkakestykke.- Du vet hvordan det er når man er vilt forelsket. Da går det i mye kaker, muffins og is. Akkurat sånn er det med Fam Irvoll. I hennes verden er livet en fest, og jeg elsker stilen og klærne hennes, sier den plateaktuelle kjendisen til kk.no.- Fam Irvoll inspirerer meg også til å lage musikk, legger hun til.
 • Alt om Oslo Fashion Week på kk.no
 • Klikk her for å se hva fiffen gikk med på åpningen.
 • - Dette vil jeg gå i

  En funky og fargerik Mira Craig har også latt seg rive helt med.- Jeg er helt i hundre, dette var et rått show, hva kan man si. Fam Irvoll lager utrolig kule klær, endelig er det en som tør å gi gass, sier hun.Er dette klær vi kan gå i?- Ja, det tror jeg, jeg er i hvert fall helt med. Det går dessuten helt fint an å velge ut enkeltklær og style dem ned, hvis man heller vil det, legger Mira til.

  Dyrene i skogen

  Fam Irvoll har latt seg inspirere av eventyrene og barndommen denne gangen. Modellene er sminket som ulver og små rødhette-piker, og klærne er som tatt rett ut av et bursdagsselskap. Men aller mest i fokus er dyrene. Her går det i elg, kyllinger og marihøner. Hva er det med alle disse dyrene?- Er de ikke søte? Jeg har jo latt meg inspirere av «Rødhette og Ulven» og «Petter og Ulven » og skogen de befinner seg i, så da må det jo bli masse dyr, det sier seg selv, smiler designeren, som selv har en sau bak hvert øre, til kk.no.- Men det skal være litt skummelt også, se for deg barnemareritt der det er noe som skjuler seg under sengen.Se videointervju med designeren lenger ned i saken.

  - Vær leken og fargerik

  Klærne er uten tvil langt mer fantasifulle og fantastiske enn det den gjengse kvinne har i garderoben sin. Har du noen motetips til de som kanskje vil jazze opp stilen sin litt?- Ting som ikke matcher, matcher - det er mitt beste tips. Vær veldig fargerik, bare gå helt crazy, sier Fam Irvoll. - Jeg tror ikke man må være så redd for alt mulig, heller være litt leken og humoristisk, det er ingen grunn til å ikke tørre å være kreativ, legger hun til.

  Møt designeren, bli med backstage og sjekk ut visningen her:

  [obj:media:7497]

  Vil du gå i dette? Sjekk ut klærne fra kolleksjonen, som heter «A little red polkadotted hood», og døm selv.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer