Met-galla:

Elleville antrekk fra Met-gallaen vi aldri glemmer

Kjendisene tar den helt ut på veldedighetsgalla!

Publisert

På den første mandagen i mai måned, hver eneste år, arrangeres den årlige veldedighetsgallaen «The Met Gala» i New York, til inntekt for Metropolitan Museum of Art sitt Costume Institute. Et arrangement som trekker til seg noen av verdens mest kjente fjes.

Grunnet Covid-19 vil ikke Met-gallaen finne sted på samme måte i år som tidligere, men vi har forstått det slik at de planlegger å gjøre noe virtuelt. Vi håper kjendisene likevel tar på seg finstasen. Mange av dem har jo planlagt antrekket sitt i flere måneder!

Det som skiller Met-gallaen ut fra andre røde løpere, er at det hvert år presenteres et tema for kvelden, og ofte pleier kjendisene å kle seg etter temaet.

Den røde løperen utenfor museumet i New York er helt spesiell. Her dukker det opp antrekk du som oftest ikke hadde fått seg på Oscar-utdelingen eller Grammy Awards.

Kjendisene tar den virkelig helt ut, og det har gitt oss noen uforglemmelige øyeblikk - på godt og vondt. Vi gleder oss like mye til årets galla og varmer derfor opp med å ta en titt på noen av de mest elleville antrekkene som har gått ned den røde Met-løperen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer