Moods

Elleville Moods-tilstander

Hula hula-piker, Bollywood-dans, 2500 fans, Jon Skolmen og dekkongen Tommy Sharif. Moods of Norway rocket Oslo nok en gang.

Foto: Det Tredje Øyet
Foto: Det Tredje Øyet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ingen tvil om hvilke designere som tiltrekker seg mest folk og skaper mest sirkus under Oslo Fashion Week. Som bier rundt en honningkrukke, strømmer over 2500 av de aller nærmeste kjendisene og fashionistaene til i flokk og følge når Moods of Norway inviterer på show fredag kveld. Og som vanlig sparer ikke designerduoen Simen Staalnacke og Peder Børresen på kruttet. Se video fra showet lenger ned i saken.

Polarhelter og oppdagere

Mens designerne valgte å ha visningen på Folkemuseet på Bygdøy under moteuken i høst, med kumøkk og lodne sauer som ekstra krydder, har de valgt Konfektfabrikken på Rodeløkka i Oslo denne gangen.Men vi skal verken møte Willy Wonka fra «Charlie og Sjokoladefabrikken» eller høre den gode gamle historien om Freia Sjokoladefabrikk. Ut på havet i Kontiki-båten til Thor Heyerdahl skal vi, og hilse på hula hula-dansere i Stillehavet, for så å spenne fast skiene med Roald Amundsen i Antarktis. Jaggu skal vi ikke drikke oss drita fulle før Drøbaksundet også.- Vi har latt oss inspirere av Nansen, Amundsen og Heyerdahl denne gangen, de som reiste ut i den store verden og satte Norge på kartet, sier Staalnacke til kk.no. - Det går også i cocktails og festlig lag, kolleksjonen har vi kalt «Cocktail Travels», legger han til. [obj:media:7505]

Frostrøyk på den røde løper

Det er ikke en hvilken som helst rød løper kjendis-Norge må gå på denne kvelden.For å komme seg inn til kveldens festligheter må blant annet Aylar, Jenny Skavlan, Tone Damli Aaberge, Sichelle, Mira Craig, Mona Grudt og Aqua-Lene hutre seg forbi huskyer og grønlandshunder som hviler blant kjelker og skinnfeller i et scenario som skal forestille Amundsens teltleir. Men her er det høy stemning til tross for kulden og den illeluktende eimen fra hvalbiffgryta.- Moods of Norway er de beste til å lage show i Norge, de er så rå, jeg gleder meg masse, det blir lek og moro, sier Aylar til kk.no.Tone Damli Aaberge er også helt i hundre, og ikke minst stolt:- De har gjort så utrolig mye bra for Stryn og Sogn og Fjordane, jeg er så stolt over å komme derfra, sier hun.Se videointervju med kjendisene lenger ned i artikkelen.

Dekkongen rocket catwalken

Samme tid ifjor var det Oddvar Brå og Tone Damli Aaberge som var showets trekkplaster på Bislett Stadioen. I kveld har Moods-gutta fått med seg komiker Jon Skolmen, MTV-programleder Charlotte Thorstvedt, som også har gått Moods-visning før, og polfarer Monica Christensen opp på catwalken.For ikke å snakke om dekkongen Tommy Sharif, som synger og danser i Bollywood-stil, iført en stram og staselig flykapteinuniform.Og det gir seg ikke der. De to glade karene fra Trøste & Bære inviterer oss sågar på sjanglelag og allsang med den kjente, men ikke nødvendigvis så kjære, låta drita full før Drøbak-sundet, og ingen i salen slipper unna.

Sjekk ut moroa her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer