Ellie Goulding

Ellie Goulding (29) med ny tatovering (og veldig sexy antrekk!)

En uvanlig look fra popstjernen.

ELLIE GOULDING: Det er ikke ofte popstjernen viser sin lettkledde side, men nå har hun overrasket fansen med bilde OG tatovering på Instagram! Foto: SipaUSA
ELLIE GOULDING: Det er ikke ofte popstjernen viser sin lettkledde side, men nå har hun overrasket fansen med bilde OG tatovering på Instagram! Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske sangfuglen Ellie Goulding (29) har gitt oss en rekke sanger som har hatt en tendens til å klistre seg på hjernen med en gang du hører dem. «Burn», «I Need Your Love», «On My Mind» og «How Long Will I Love You» er bare noen av dem.  Men 29-åringen fikk spesielt mye oppmerksomhet etter at «Fifty Shades Of Grey»-låta «Love Me Like You Do» ble sluppet i anledning den mye omtalte filmen. I tillegg steppet Goulding inn for Rihanna (28) under fjorårets Victoria's Secret Fashion Show i New York City - kun dager før den spektakulære undertøysvisningen skulle spilles inn.

29-åringen har ikke vært kjent for å ha en spesielt lettkledd stil, som kanskje Rihanna selv, men nylig overrasket hun med et bilde på Instagram. Artisten har fått mye oppmerksomhet for sin veltrente kropp, og trener gjerne boksing for å få den sterke figuren sin (se bilde lengre ned i saken). I tillegg er hun ofte å se i mer elegante antrekk på den røde løperen og på ulike tilstelninger. Så da Goulding overrasket med dette lettkledde bildet, dro hun inn hele 211.000 likes og nærmere 2000 kommentarer på Instagram-kontoen sin.

Nå har også den britiske popstjernen tatovert nettopp området hun viser på bildet. På Instagram-kontoen til tatovøren Dr Woo. Han har hele 900.000 følgere, så det er kanskje ikke så rart 29-åringen valgte å gå nettopp til han. Dr Woo skriver under bildet han har lagt ut av Goulding at hun hadde tatt med et kunstverk da hun skulle tatovere seg, og ville gjerne ha dette på venstre side av magen/ribbeina. Tatoveringen ser ut til å være inspirert av stjerner. Bare ta en titt på bildet under!

Fun one for the wonderful @elliegoulding based off art inspiration she brought in

Et bilde publisert av Doctor Woo Tattoo (@_dr_woo_)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer