<strong>FIRE STILER:</strong> Bloggerne har plukket ut plagg til fire forskjellige stiler: klassisk (f.v.), avslappet, moderne og glamorøst. Foto: Produsenten
FIRE STILER: Bloggerne har plukket ut plagg til fire forskjellige stiler: klassisk (f.v.), avslappet, moderne og glamorøst. Foto: Produsenten Vis mer

Shopping

Ellos inngår bloggsamarbeid

Det er festen som står i fokus når nettbutikken nå lanserer sin «partyguide».

Publisert
Sist oppdatert
Ellos har hentet kompetanse hos fem av Skandinavias mest etablert motebloggere for å lade opp til festsesongen.

Målet er å la bloggerene inspirere og veilede deg som kunde i denne festfokuserte tiden.

SE OGSÅ: Blir kappekjolen årets julebordhit?

Vil dempe stresset

– Mange føler seg stresset før vinterens mange festligheter. Hensikten med partyguiden er å la innflytelsesrike motebloggere veilede våre kunder i forkant av julebord eller juleparty, sier Linda Wikstrøm, markedsansvarlig for Ellos Norge i en pressemelding.

Bloggerne gir tips om alt fra partyklær og tilbehør til mat- og kakeoppskrifter og partylåter.

Partyguiden er allerede lansert og kommer til å ligge på Ellos.no (ekstern lenke) i omtrent fire uker.

Fem fra fire land

De utvalgte bloggerne kommer fra Sverige, Danmark, Finland og Norge, og alle er blant de mest leste i de respektive land.

De utvalgte bloggerne er:

 • Nike Feldin er 20 år og kommer fra Stockholm. Hun blogger på Rodeo.net (ekstern lenke). Nike jobber som stylist og frilanser for forskjellige magasiner, reklamekunder og designere.
 • Monique Lund er 26 år og kommer fra Kristiansand i Norge. Hennes største lidenskap er mote, skjønnhet og fotografi. Hun driver bloggen Moniquelund.com (ekstern lenke).
 • Carita er den 28 år gammel finlandssvensken som går under navnet Char. Hun blogger først og fremst om mote og innredning og driver bloggen «Char and the city» (ekstern lenke).
 • Trine og Rikke er to jenter fra København som driver bloggen Presenting.dk (ekstern lenke). Trine og Rikke har begge en genuin interesse for mote.

 • Fire stiler

  Partyguiden består av fire stiler, og hver stil har mange titalls plagg og tilbehørsprodukter.

  Slik beskriver Ellos selv de ulike stilkategoriene:

  Glamorøst:
  Dette er stilen for deg som vil ha et party med stor P. Vertinnen bryr seg om «det lille ekstra» og er ikke redd for å skille seg ut. Typisk: Lange kjoler, paljetter, glitter og høye hæler.

  Klassisk:
  For deg som gjerne kler deg i enkle, men stilfulle kreasjoner. Oppdekking og dekor er tradisjonelt og gjennomtenkt og aldri «for mye». Nøkkelordet er smakfullhet. Typisk: Ensfarget, velformet, knelangt og diskré accessoirer.

  Moderne:
  Stilen for deg som vil ha det aller siste og ikke er redd for å stikke deg ut i mengden. Den moderne kvinnen vet en hel del om mote og innredning og er ikke redd for å vise det. Typisk: Korte kjoler, mørke farger, glitter og iøyenfallende accessoirer.

  Avslappet:
  For deg som ikke føler deg bekvem med å kle deg opp eller som har en tilstelning som ikke krever det. Dette er den typiske vinterfest-med-åpen-ild-stilen for deg som ikke tar det med mote og klær så høytidelig. Typisk: Langbukser, partytopper, diskré accessoirer, enkel oppdekking.

  Noe du lurer på? Spør KK.no


  Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

  Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer