Skjønnhet

Emma Ellingsen lanserer sminkemerke

Influenseren kjent fra TV-serien «Født i feil kropp» kan avsløre at Emma Ellingsen Beauty er rett rundt hjørnet.

EMMA ELLINGSEN: Influenseren, blant annet kjent fra TV-serien Født i feil kropp, lanserer sitt eget sminkemerke. FOTO: Espen Solli / TV 2
EMMA ELLINGSEN: Influenseren, blant annet kjent fra TV-serien Født i feil kropp, lanserer sitt eget sminkemerke. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

- Jeg er så glad for å kunne fortelle at jeg slipper mitt eget sminkemerke, Emma Ellingsen Beauty, skriver influenser og TV-profil Emma Ellingsen (19) på Instagram.

Til sine 645 000 følgere forteller Emma at hun har jobbet med merket lenge og at hun gleder seg stort til å slippe de første produktene allerede 6. november.

- Jeg er så takknemlig for støtten og kjærligheten deres gir meg. Uten dere hadde ikke dette vært mulig, skriver Ellingsen og takker fansen.

Én million følgere

Vi ble først kjent med Emma Ellingsen gjennom TV2-programmet «Født i feil kropp». Da hun ble født i 2001 fikk hun navnet Tobias, men allerede som barn skjønte hun at det ikke passet henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer