Skjønnhet

Emma Ellingsen lanserer sminkemerke

Influenseren kjent fra TV-serien «Født i feil kropp» kan avsløre at Emma Ellingsen Beauty er rett rundt hjørnet.

EMMA ELLINGSEN: Influenseren, blant annet kjent fra TV-serien Født i feil kropp, lanserer sitt eget sminkemerke. FOTO: Espen Solli / TV 2
EMMA ELLINGSEN: Influenseren, blant annet kjent fra TV-serien Født i feil kropp, lanserer sitt eget sminkemerke. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

- Jeg er så glad for å kunne fortelle at jeg slipper mitt eget sminkemerke, Emma Ellingsen Beauty, skriver influenser og TV-profil Emma Ellingsen (19) på Instagram.

Til sine 645 000 følgere forteller Emma at hun har jobbet med merket lenge og at hun gleder seg stort til å slippe de første produktene allerede 6. november.

- Jeg er så takknemlig for støtten og kjærligheten deres gir meg. Uten dere hadde ikke dette vært mulig, skriver Ellingsen og takker fansen.

Én million følgere

Vi ble først kjent med Emma Ellingsen gjennom TV2-programmet «Født i feil kropp». Da hun ble født i 2001 fikk hun navnet Tobias, men allerede som barn skjønte hun at det ikke passet henne.

I fjerdeklasse, ni år gammel, skiftet Tobias navn til Emma. Helt siden den gang har Emma vært åpen om det å være født i feil kropp. Hun har en YouTube-kanal med over 400 000 følgere. Sammen med Instagram-profilen hennes utgjør det over én million følgere.

Ellingsen har i tillegg startet en karriere som modell og har blant annet vært å se i ELLE. Hun har også laget en samarbeidskolleksjon sammen med NA-KD og i år slapp hun boken «Emma».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer