Skjønnhet

Emma Ellingsen lanserer sminkemerke

Influenseren kjent fra TV-serien «Født i feil kropp» kan avsløre at Emma Ellingsen Beauty er rett rundt hjørnet.

EMMA ELLINGSEN: Influenseren, blant annet kjent fra TV-serien Født i feil kropp, lanserer sitt eget sminkemerke. FOTO: Espen Solli / TV 2
EMMA ELLINGSEN: Influenseren, blant annet kjent fra TV-serien Født i feil kropp, lanserer sitt eget sminkemerke. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

- Jeg er så glad for å kunne fortelle at jeg slipper mitt eget sminkemerke, Emma Ellingsen Beauty, skriver influenser og TV-profil Emma Ellingsen (19) på Instagram.

Til sine 645 000 følgere forteller Emma at hun har jobbet med merket lenge og at hun gleder seg stort til å slippe de første produktene allerede 6. november.

- Jeg er så takknemlig for støtten og kjærligheten deres gir meg. Uten dere hadde ikke dette vært mulig, skriver Ellingsen og takker fansen.

Én million følgere

Vi ble først kjent med Emma Ellingsen gjennom TV2-programmet «Født i feil kropp». Da hun ble født i 2001 fikk hun navnet Tobias, men allerede som barn skjønte hun at det ikke passet henne.

I fjerdeklasse, ni år gammel, skiftet Tobias navn til Emma. Helt siden den gang har Emma vært åpen om det å være født i feil kropp. Hun har en YouTube-kanal med over 400 000 følgere. Sammen med Instagram-profilen hennes utgjør det over én million følgere.

Ellingsen har i tillegg startet en karriere som modell og har blant annet vært å se i ELLE. Hun har også laget en samarbeidskolleksjon sammen med NA-KD og i år slapp hun boken «Emma».

Populært med sminkemerker

19-åringen har i løpet av sin så langt korte karriere oppnådd svært mye, og nå er hun altså klar for å lansere et eget sminkemerke. I videoen hun har lagt ut på Instagram snakker hun om det å stole på seg selv og ta sine egne valg.

«Vær deg selv, sier dem. Gå din egen vei. Men hva betyr det? Vil du vite min hemmelighet? Jeg stoler på meg elv. Jeg har alltid vært meg selv. For det er i de øyeblikkene, når du må være sterk og stole på dine egne valg, at magien skjer. Du bestemmer», sier Emma før hun avslutter med ordene «create your own normal».

Ellingsen slenger seg på en populær bølge blant flere kjente fjes. Det er faktisk flere influensere som har skapt egne sminkemerker den siste tiden. Den svenske realitykjendisen Bianca Ingrosso har gjort det svært godt med sitt merke Caia Cosmetics, mens norske Alexandra Joner nylig lanserte løsvipper under navnet Joner Cosmetics.

Alt mulig-kvinnen Camilla Pihl har også skapt sitt egen skjønnhetsuniverst med alt fra solkrem til maskara og ansiktsmasker. Sophie Elises selvbruningsserie Glöd har også fått kjempegode tilbakemeldinger.

Men selv om det finnes mye forskjellig på markedet betyr ikke det at vi ikke venter spent på hva Emma Ellingsen kommer til å slippe. Vi heier på deg, Emma!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer