Trender 2012

Emma Watson har på seg neste års supertrend

Den har en svært flatterende effekt på figuren...

TJUVSTARTER: Emma Watson lagt sin elsk på 2012-kappen. Foto: All Over Press
TJUVSTARTER: Emma Watson lagt sin elsk på 2012-kappen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
2012 blir kappens år, ifølge motehus som Jason Wu, Yves Saint Laurent og Dries van Noten Til neste år kommer finessen - som kalles «peplum» på engelsk - på bukser, skjørt, kjoler, topper og jakker.Som vanlig er kjendisene først ute med trendene. Harry Potter-stjernen Emma Watson har allerede lagt sin elsk på den.KK.NOs TRENDRAPPORT: Slik skal vi kle oss i 2012

Tjuvstarter på trenden

Kappen så vi allerede på Jil Sanders maxiskjørt i sommer, men i 2012 slår altså trenden ut for fullt. Og Watson, som stadig er å finne på best kledd-lister, har allerede tjuvstartet. På London-premieren av sin siste film, My Week with Marilyn, kom Watson i den hvite kappeblusen fra Jason Wus vår-/sommerkolleksjon, kombinert med et smalt svart skjørt.Se flere bilder av antrekket her:

Flatterende effekt

KK.no har allerede spådd at kjoler med kappe kan bli en av julebordvinnerne denne sesongen. Ikke bare er kappen trendy. Den har også en gunstig effekt på figuren.- Den kan skjule noen ekstra kilo på magen, uttalte Alette Holstad i moteagenturet Blender Agency til KK.no i en tidligere artikkel. - I tillegg skaper den og framhever en flott timeglassfasong.Det ekstra stoffet på skjørtet vipper nemlig ut, som gjør at midjen ser smalere ut og at rumpa får et lite løft.

81 prosent elsker det

Også på KK.nos motetjeneste Trendtoppen får kappen god respons. Hele 81 prosent av brukerne elsker Emma Watsons antrekk.

Stem her!

Hva synes du om kappetrenden?

- Denne jenta har det! Nydelig antrekk! Eleganse hele veien, kommenterer ”Sis”.- Classy og likevel litt annerledes, applauderer Timon.

Noe du lurer på? Spør KK.no

Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer