Maskara

- En av de beste maskaraene nå

Og andre skjønnhetsnyheter vi har testet.

MASKARA: Gucci Westman vet hva hun driver med. Det er makeupartistens seneste lansering et godt eksempel på. FOTO: Westman Atelier.
MASKARA: Gucci Westman vet hva hun driver med. Det er makeupartistens seneste lansering et godt eksempel på. FOTO: Westman Atelier. Vis mer
Publisert
BAKTERIEBOMBE: De populære sminkesvampene er i følge hudlege en sopp og bakterie-bombe. likevel bruker mange den skittene svampen i ansiktet, hver dag. Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Det kan virke som om alt makeupartist Gucci Westman tar i blir til gull. Hennes nyeste maskara (med nokså morsomt navn) forlenger vippene og gir fylde og volum. Den kremete konsistensen, med plantebaserte ingredienser og sheasmør, pleier vippene uten å klumpe, drysse eller smitte av. Maskaraen kommer i to farger: en intens svart og en rik sjokoladebrun. Har du ikke testet brun maskara, bør du gjøre det. Det gir et litt mildere uttrykk enn klassisk sort.

Westman Atelier Eye Want You Mascara (kr 520).
Westman Atelier Eye Want You Mascara (kr 520). Vis mer

H&M Beauty gjør en storstilt relansering denne høsten med en omarbeiding av formularer og med ny innpakning. I tillegg inngår de et partnerskap med makeupartist Raoul Alejandre, som blir deres globale makeupartist. Han har bakgrunn fra Valentino Beauty og har jobbet med Zendaya og Naomi Campbell.

I BOKS: Kleskjedens eget sminkemerke har fått en vel, makeover. FOTO: KK.
I BOKS: Kleskjedens eget sminkemerke har fått en vel, makeover. FOTO: KK. Vis mer
Leppestift med satengfinish (kr 130 pr. stk.) og veganske maskaraer (kr 100 per stk., alt fra H&M Beauty). FOTO: KK.
Leppestift med satengfinish (kr 130 pr. stk.) og veganske maskaraer (kr 100 per stk., alt fra H&M Beauty). FOTO: KK. Vis mer
Ida Elise Eide Einarsdóttir er mote- og skjønnhetsansvarlig i KK. FOTO: Polina Vinogradova.
Ida Elise Eide Einarsdóttir er mote- og skjønnhetsansvarlig i KK. FOTO: Polina Vinogradova. Vis mer

Rua er noe så sjeldent som økologisk og vegansk hudpleie laget i Oslo. Denne skånsomme oljerensen er perfekt nå som kulda for alvor setter inn. Bruk den for å rense huden eller som en ansiktsmaske. Den inneholder arktisk tranebærekstrakt og oljer fra stikkelsbær og grønn te, som i tillegg til å fjerne sminke, fett og smuss uten å strippe huden for fuktighet også strammer opp og fungerer som en toner på huden. Den er også effektiv mot tette porer og faktisk også kviser. Og for deg som er skeptisk til oljer: Denne får en melkeaktig konsistens i møte med vann.

Remove Multi-Use Cleanser (kr 400, Rua). FOTO: Produsenten
Remove Multi-Use Cleanser (kr 400, Rua). FOTO: Produsenten Vis mer

Diors maskaraer har en tendens til å få kultstatus, og det med god grunn. Denne gir umiddelbart volum og løft, og den kan kjøpes som refill. Den rustrøde fargen er min favoritt. Et litt annerledes alternativ til den klassiske svarte. Perfekt på julebord!

Diorshow Iconic Overcurl i fargen «Brick» (kr 460, Dior).
Diorshow Iconic Overcurl i fargen «Brick» (kr 460, Dior). Vis mer

Det kan gjentas til det kjedsommelige: Bruker du varmeverktøy på håret, må du også bruke varmebeskyttelse. Denne veganske blowout-balmen beskytter håret opptil 230 grader og frem til neste hårvask. Den roer også ned og bekjemper brusete hår og frizz som er typisk for været nå.

Hot Spell (kr 380, 124ml, R+Co). FOTO: Produsenten
Hot Spell (kr 380, 124ml, R+Co). FOTO: Produsenten Vis mer
En frisk, fresh og forfriskende bodylotion med bergamott og sitrongress, som gir en god start på dagen. Bergamotte lemongrass Vitalising Body Milk (kr 230, 145ml, Dr. Hauschka).
En frisk, fresh og forfriskende bodylotion med bergamott og sitrongress, som gir en god start på dagen. Bergamotte lemongrass Vitalising Body Milk (kr 230, 145ml, Dr. Hauschka). Vis mer
Rød neglelakk er en av vinterens store trender. I fargen She’s a Rebel (kr 250, Deborah Lippmann, hos Gimle Parfymeri).
Rød neglelakk er en av vinterens store trender. I fargen She’s a Rebel (kr 250, Deborah Lippmann, hos Gimle Parfymeri). Vis mer

Dette konsentrerte og fuktighetsgivende serumet kan brukes dag og natt, og skal redusere hyperpigmentering og rødhet i huden. Serumet inneholder lysnende og pigmentreduserende ingredienser, som niacinamid og tetrapeptid-30.

Bright Booster (kr 250, 30ml, Cosmica).
Bright Booster (kr 250, 30ml, Cosmica). Vis mer

Rosedufter trender. Men det er ikke fortidens nostalgiske rosedufter, heller mer moderne varianter, slik som denne. Den er sensuell og sofistikert med kaffe, ylang ylang og sandeltre, i tillegg til rose, så klart. Varm, mystisk, elegant og floral.

Cafe Rose EdP (kr 1325, 50ml, Tom Ford).
Cafe Rose EdP (kr 1325, 50ml, Tom Ford). Vis mer

En rik, kremet og smooth leppestift med en pleiende formel og satengfinish. Ja, takk!

ColorLuxe Hydrating Cream Lipstick (kr 395, Jane Iredale). FOTO: Produsenten
ColorLuxe Hydrating Cream Lipstick (kr 395, Jane Iredale). FOTO: Produsenten Vis mer

I 1978 så leppestiften Rouge Pur Couture dagens lys for første gang. Nå er den ikoniske favoritten tilbake med ny formel og emballasje – og i nye nyanser. Også lover den 16 timers holdbarhet. Perfekt!

Rouge Pur Couture (kr 440, YSL Beauté). FOTO: KK.
Rouge Pur Couture (kr 440, YSL Beauté). FOTO: KK. Vis mer

Varm, forførende og sensuell med noter av rose, kasjmirtre, amber og musk. Denne er enkel å like.

Carmina (kr 3105, 75ml, Creed, hos Gimle Parfymeri). FOTO: Produsenten
Carmina (kr 3105, 75ml, Creed, hos Gimle Parfymeri). FOTO: Produsenten Vis mer

Det ligger naturlig nok i navnet. En lett farget dagkrem med mikroalgeolje som skal virke styrkende og oppstrammende, og botanisk tomatekstrakt som skal gi glød.

Merveillance Lift Glow Cream (kr 540, 50 ml, Nuxe). FOTO: Produsenten
Merveillance Lift Glow Cream (kr 540, 50 ml, Nuxe). FOTO: Produsenten Vis mer

Dette fuktighetsgivende serumet fra Elixir Cosmeceuticals skal fungere som en superhelt for huden. Den unike kombinasjonen av hyaluronsyre og B-vitaminer gir fuktighet, virker beroligende, reduserer rødhet og jevner ut hudtonen. Bruk under dagkrem eller som nattserum. Serumet passer til alle hudtyper, men spesielt godt til fuktfattig og sensitiv hud.

Pink Serum (kr 700, 30ml). FOTO: Produsenten
Pink Serum (kr 700, 30ml). FOTO: Produsenten Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet