Vixen Awards

- En av våre største

Stilikonet Nina Sandbech kan nå smykke seg med tittelen Årets moteinfluenser.

VIXEN AWARDS: Stilikonet Nina Sandbech kan nå smykke seg med tittelen Årets Influenser: Mote med sin første Vixen Awards. Foto: Shutterstock
VIXEN AWARDS: Stilikonet Nina Sandbech kan nå smykke seg med tittelen Årets Influenser: Mote med sin første Vixen Awards. Foto: Shutterstock Vis mer

Det skal godt gjøres å ikke umiddelbart tenke på Nina Sandbech i motesammenheng. Hun har lenge blitt omtalt som en av landets desidert største moteinfluensere – i kveld råder det ingen tvil.

Etter sin aller første nominasjon i kategorien mote for seks år siden, kan Nina Sandbech omsider ta frem takketalen. Som vinner av årets moteinfluenser på Vixen Awards, kan stilikonet offisielt kalles hele Norges motedronning.

- Tusen takk, sa hun fra scenen, der KK er til stede.

- Nina er en av våre største og mest toneangivende moteprofiler. Hun har greid kunststykket å holde seg aktuell, og følger ikke bare trender, men starter de også, sier moteredaktør i KK, Ida Elise Eide Einarsdottir.

- Det er utvilsomt en verden med glitter og glam, men Nina treffer også tidsånden ved å sy antrekk selv. Også mikser hun billig og dyrt. En klar favoritt hos de internasjonale gatemotefotografene, og en selvskreven gjest på moteuker verden over. Ja, også er hun utrolig fargerik. I en verden av stille luksus og rich mom-energy er det utvilsomt et frisk pust og en klar kontrast til den karakteristiske skandinaviske minimalismen, oppsummerer moteredaktøren.

Nina Sandbech er kanskje aller mest kjent er hun for sine fargerike, feminine og kreative antrekk –knallfargede sko med strass og glitterdetaljer, gladfarger, fuskepels og store statement-pieces og feminine detaljer i elegant fremtoning er typisk.

FARGERIK Foto: KK
FARGERIK Foto: KK Vis mer

It-jenta dukket først opp på moteradaren i 2017, og har siden den gang blitt et beundret stilikon både i Norge og i utlandet. Hun kombinerer gjerne dyrt og billig, elsker fargerike sko, glitter og syr gjerne selv, og inspirerer over en halv million følgere på sosiale medier daglig.

Helt fra Nina stod som finalist under Vixen Awards i 2018, har Nina vært å se som både semifinalist og finalist i kategorien mote nesten hvert eneste år. Dette er hennes første seier.

Nina Sandbech er et selvskrevet navn på mang et motearrangement. I tillegg til å være stamgjest på motevisninger og moteuker verden over, er hun et beundret mote-forbilde for mange.

- Jeg er så FAN av Nina, hun er helt fantastisk! Hun er virkelig et stilikon for meg, jubler Guro «GuroBelly» Elde Paulsen til KK.

I tillegg er stilikonet kjent for sine mange samarbeidskolleksjoner med populære merkenavn som Tom Wood og Bikbok.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet