Kjole Over Bukse

En helt ny måte å style kjolen på

Denne trenden er perfekt i høst.

GJØR SOM DARJA: Bruk kjolen over buksene! Foto: Darjabarannik.com
GJØR SOM DARJA: Bruk kjolen over buksene! Foto: Darjabarannik.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Høstværet er offisielt i gang. 

Denne sesongen er for mange en favoritt ettersom vi kan kle på oss lag på lag med klær, ta frem favorittskjerfet og skinnjakken, men samtidig beholde solbrillene på. 

Akkurat lag-på-lag trenden har vært stor en stund, men nå har det skjedd noe nytt som vi ikke har sett så mye av til før.

Noe av det hotteste du kan ha på deg nå er faktisk en kjole over et par bukser. 

LES OGSÅ: Disse kjolene vil vi se på Oscar-utdelingen

Slik kombinerer du plaggene

STYLEmag-blogger og moteekspert Darja Barannik, elsker denne kombinasjonen og deler gjerne sine beste stylingtips med deg.

- Går du for et par lyse jeans bør kjolen være nøytral i sort, hvitt eller grått. Dette gjør antrekket balansert.

Barannik mener du kan gå for det meste av farger og mønster i kjolen hvis du velger et par skinny jeans i svart. Men tenk en gang til før du går for en tights.

- Tenk på at buksen skal komme frem. Det er fint hvis den er i et skikkelig denimmateriale og har en hard kant i ankelen.

- Selv synes jeg ikke det er så fint når en bukse ser ut som en tights. Da bør du heller gå for en svart strømpebukse!

Nathalie Helgerud, stylist og blogger for STYLEmag, har gått for en kjolevariant uten ermer. Her kan du fint leke deg litt og kombinere kjolen med en bluse slik som Helgerud har gjort her. 

LES OGSÅ: Så langt bør skjørtet være

GJØR SOM NATHALIE: Velg gjerne en bukse som er litt løs i ankelen. I tillegg har STYLEmag-bloggeren, Helgerud (avbildet), kombinert buksen og kjolen med en bluse. Foto: Nathaliehelgerud.com
GJØR SOM NATHALIE: Velg gjerne en bukse som er litt løs i ankelen. I tillegg har STYLEmag-bloggeren, Helgerud (avbildet), kombinert buksen og kjolen med en bluse. Foto: Nathaliehelgerud.com Vis mer

Ikke legg vekk slengbuksen enda

Slengbuksen er tilbake i motebildet for fullt, og her har du nok en måte å style den på!

Barannik har tidligere kombinert buksen med en gjennomsiktig kjole, gjerne begge plagg i svart, i stedet for å bruke en underkjole. 

Her er det fint om kjolen har spennende mønster.

- For det første kommer kjolen og mønsteret mer frem, du får et sexy uttrykk hvis du kombinerer den med en trekant-bh, samt at buksene sørger for et personlig og mer utradisjonelt antrekk.

Vil du utforske lag-på-lag-trenden enda litt til? Gå for et skjørt over buksen! Se hvordan Barannik gjennomfører looken.

Darja Barannik og Nathalie Helgerud er to av bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media.

LES OGSÅ: Fordelen med små pupper - perfekt for en av høstens hotteste stylingtrender!

SKJØRT OVER BUKSEN: Darja Barannik viser deg hvordan du kan ta i bruk lag-på-lag trenden. Foto: Darjabarannik.com
SKJØRT OVER BUKSEN: Darja Barannik viser deg hvordan du kan ta i bruk lag-på-lag trenden. Foto: Darjabarannik.com Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer