Moteuke

En liten oppsummering av moteuken i Milano

5 vidt forskjellige kolleksjoner fra noen av de største designerne.

MOTEUKEN I MILANO: Vi har oppsummert en av årets største moteuker. Foto: AFP
MOTEUKEN I MILANO: Vi har oppsummert en av årets største moteuker. Foto: AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Går det an å forelske seg i et par boots? Ja, det tror jeg. Merk dere rød lakk for høsten 2017, dere. Da jeg deltok på moteuken i København nylig, viste den danske favoritten By Malene Birger fram noen utrolig fine støvletter i rød lakk. Blir det heitere enn det, egentlig? Vel, kanskje når noen av verdens mest populære modeller, som Kendall Jenner (21), Gigi Hadid (21), Bella Hadid (20), Adwoa Aboah og Romee Strijd (21), spaserer ned catwalken til Fendi i kledd røde lakk boots i både lårhøye og lavere varianter. Disse må vi ha snarest!

Moteuken i Milano er allerede forbi, og det er allerede sparket i gang i Paris. Dersom du gikk glipp av dagene i Milano, gir vi deg en liten oppsummering her. Merker som Gucci, Versace, Fendi, Bottega Veneta og Sportmax har vist frem sine kolleksjoner, og vi har samlet dem alle her under. Når alt blir samlet slik på en plass kan du se hvor forskjellig designerne tenker! Sportmax vil at vi skal gjøre oss klare for skiferie i alpene, mens Gucci kjørte på med farger, mønster og en god dose maksimalisme.

LES OGSÅ: Disse vårtrendene er et absolutt must nå!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer