Moteuke

En liten oppsummering av moteuken i Milano

5 vidt forskjellige kolleksjoner fra noen av de største designerne.

MOTEUKEN I MILANO: Vi har oppsummert en av årets største moteuker. Foto: AFP
MOTEUKEN I MILANO: Vi har oppsummert en av årets største moteuker. Foto: AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Går det an å forelske seg i et par boots? Ja, det tror jeg. Merk dere rød lakk for høsten 2017, dere. Da jeg deltok på moteuken i København nylig, viste den danske favoritten By Malene Birger fram noen utrolig fine støvletter i rød lakk. Blir det heitere enn det, egentlig? Vel, kanskje når noen av verdens mest populære modeller, som Kendall Jenner (21), Gigi Hadid (21), Bella Hadid (20), Adwoa Aboah og Romee Strijd (21), spaserer ned catwalken til Fendi i kledd røde lakk boots i både lårhøye og lavere varianter. Disse må vi ha snarest!

Moteuken i Milano er allerede forbi, og det er allerede sparket i gang i Paris. Dersom du gikk glipp av dagene i Milano, gir vi deg en liten oppsummering her. Merker som Gucci, Versace, Fendi, Bottega Veneta og Sportmax har vist frem sine kolleksjoner, og vi har samlet dem alle her under. Når alt blir samlet slik på en plass kan du se hvor forskjellig designerne tenker! Sportmax vil at vi skal gjøre oss klare for skiferie i alpene, mens Gucci kjørte på med farger, mønster og en god dose maksimalisme.

LES OGSÅ: Disse vårtrendene er et absolutt must nå!

FENDI

Men la oss begynne med Fendi. En så elegant kolleksjon med delikate, myke farger med en dose rødt. En farge vi har helt dilla på om dagen! Fantastiske kåper og la oss ikke glemme de heite, røde lakkstøvlettene. 

LES OGSÅ: Fendi fikk stengt av Romas største turistattraksjon

Til info: KK.no er ukjent med hva slags type pels det er i kolleksjonen til Fendi, men gjør oppmerksom på at KK på prinsipielt grunnlag tar avstand fra bruk av pels fra dyr det ikke er fellingstillatelse på, eller som sitter i fangenskap.

VERSACE

Designer Donatella Versace (61) hadde som alltid sin muse Gigi Hadid i front da hun presenterte sin kolleksjon for høsten 2017. Lokalet var mørkt, klærne var forholdsvis mørke, men hun spritet det opp med noen sterke fargeinnslag. Modellene hadde også fått farget håret for anledningen og hadde blitt sminket med en heftig eyeliner.

LES OGSÅ: Tidligere ansatt saksøker det italienske motehuset Versace

BOTTEGA VENETA

Og mens vi er inne på mørke visningslokaler, kan vi bare fortsette med Bottega Veneta. Også her kom modellene ned en sort catwalk, og mens flere av klærne også var i denne fargen, hadde motehuset fått inn noen innslag av oransje og gult. 

GUCCI

Hvis det var en ting denne visningen ikke manglet, så var det farger. Etter at Alessandro Michele tok over som sjefsdesigner har motehuset fått mye skryt, og veskene til Gucci kan vel sies å være 2016s hotteste. Kjedebutikker som Zara har blant annet lagt merke til hvor populært det italienske merket er, og har dermed laget sine egne versjoner - bare se her! Stilen til Michele er ganske så overdådig, men ser du på plaggene hver for seg er det bare så utrolig vakkert utført arbeid.

SPORTMAX

Vi kan trygt si at Sportmax viste en kolleksjon stikk motsatt fra Gucci sin. Her var fargepaletten ganske så nøytral med hvitt og sort, men innimellom kom det noe oransje på catwalken. Hele kolleksjonen så ut som den var inspirert av en skiferie i alpene, så trenger du litt nytt utstyr til neste fjellferie bør du sjekke ut dette.

LES OGSÅ: 11 superfine gensere du kan style som Olivia Palermo

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer