Bli Ny Med Kk

En smal sak

Vi overtalte Trude til å gi slipp på de praktiske jeansene og la frisøren klippet håret hennes slik at det framhevet ansiktet. Og der var hun: en elegant, vakker kvinne.

En smal sak
Publisert
Sist oppdatert
Personlige data:
Navn: Trude Støver
Alder: 43 år
Bosted: Oslo
Sivil status: Skilt, to barn
Yrke: Fysioterapeut
Høyde: 170 cm
Størrelse: 38
Fritid: Golf, trening, skolekorps og oppfølging av barna

Om jeansen passer eller sitter bra, er sånne ting som Trude ikke har tenkt så mye på de siste årene. Hun har prioritert jobb og er aktiv i fritiden med golf, trening og ikke minst skolekorps. På fritiden trekker hun på seg jeans og fleecegenser med korpsnavnet på eller en høyhalser. Dermed fikk vi en takknemlig jobb med å gi henne stil og karakter. Men som hun sier: – Hvor skal jeg gå og kjøpe klær, jeg kommer inn i en butikk, og vet ikke hvor jeg skal begynne å lete. Jeg finner ikke noe, og mange steder er det ikke betjening å spørre engang. Løsningen er å finne fram til en butikk som hjelper til med å finne det man trenger, og å handle der. Vær tidlig ute og spør om de har noe du kan bruke til den spesielle anledningen.

Klestips
Trude bør bruke klær som framhever den flotte figuren. Unngå store bukser og rommelige
gensere som skjuler formene. Høyhalsede gensere er behagelig, men ikke alltid like flatterende. Jeg vil anbefale en halsringning som viser fram den feminine halsen. Vester er inn og passer Trude godt, men de skal sitte, så spenselet bak bør strammes. Hun passer godt i en enkel stil, men kan likevel godt bruke kjeder og belter for å forandre og fornye antrekkene. Trude har et flott skulderparti, som hun bør vise fram, gjerne med den type topper vi har valgt ut. De passer like bra til bukser som til skjørt. De gamle jeansene med høyt liv kan hun kaste og kjøpe en med lavt liv i stedet.

Sminketips
Det er ganske vanlig at høyre og venstre øyebryn er forskjellige. Her ble det ene brynet nappet under og det andre på oversiden før en brun øyebrynsskygge ble lagt på for å få dem så like som mulig. Concealer er lagt under øynene og på couperosene (røde bloduttredelser som kan komme av forfrysninger) på kinnene. En lett dekkende makeupkrem er lagt over hele ansiktet. Husk å jevne godt ut – det er ikke delikat med
makeupstriper på ansikt og hals. Det var utrolig stor forskjell på Trudes ansikt med og uten
makeupkrem. Vi hadde rouge på kinnbeina, hvit skygge på øyelokket og under brynene som en highlighter. Vippetang og brunsvart maskara på øyevippene. En naturell liner til markering av leppene før de fylles med brunrosa leppestift.

Hårtips
Trudes hår var halvlangt og uten definert frisyre.
– Her, sa frisøren, – ser jeg med en gang hva jeg har lyst til å gjøre. En lang lugg, kort bak, men luggen skal være sånn at du også får den bak øret, høres det ok ut?
– Jeg er med på alt, sa Trude, som nok ikke har angret siden. Denne frisyren var ganske sikkert ikke Trudes tanker da hun satte seg i frisørstolen. Men se så flott den er!

Trudes antrekk på bildet i toppen består av smale bukser (kr 260, Vero Moda), som har lavt liv med brede beltestropper og oppbrett nede. Enkel fasongskåret bomullstrøye (kr 230, Kit Karneby) med korte ermer og stripete vest (kr 400, Vero Moda) med spensel bak og små passpolerte lommer. Kjede (kr 400) og belte i mønstret pels (kr 400, begge 4-Knits). Enkle støvler (kr 800, Bianco).

(Ved Lise Austin. Hår: Alex v/Elisabeth. Makeup: Karen Eriksen.)

FØR: Tone har ikke passet godt nok på huden. De røde flekkene i huden er følgen av for dårlig kuldebeskyttelse.
FØR: Tone har ikke passet godt nok på huden. De røde flekkene i huden er følgen av for dårlig kuldebeskyttelse. Vis mer
ETTER: Trude ble kjempefornøyd med håret og sminketipsene. Jeg får det til hjemme også, forteller Trude.
ETTER: Trude ble kjempefornøyd med håret og sminketipsene. Jeg får det til hjemme også, forteller Trude. Vis mer
Langt kjede med stjerner, skjell og treperler (kr 399, 4-Knits).
Langt kjede med stjerner, skjell og treperler (kr 399, 4-Knits). Vis mer
Marine linbukse (kr 800) med skrå lommer og rette vein. Hvit trøye (kr 150) med spagettistropper og en kort strikket bolero (kr 500, alt fra Mexx) som knytes i front. Høye skoletter md snøring (kr 800, Bianco), blå/hvite, store solbriller (kr 150, Pieces) og øreheng (kr 150, Mexx) med små «diamanter».
Marine linbukse (kr 800) med skrå lommer og rette vein. Hvit trøye (kr 150) med spagettistropper og en kort strikket bolero (kr 500, alt fra Mexx) som knytes i front. Høye skoletter md snøring (kr 800, Bianco), blå/hvite, store solbriller (kr 150, Pieces) og øreheng (kr 150, Mexx) med små «diamanter». Vis mer
Sporty frakk i blankt, skinnende materiale (kr 1800) med utenpålommer med klaffer og brede slag. Veske med brun hank og glidelåsmarkering (kr 1000, begge fra Mexx).
Sporty frakk i blankt, skinnende materiale (kr 1800) med utenpålommer med klaffer og brede slag. Veske med brun hank og glidelåsmarkering (kr 1000, begge fra Mexx). Vis mer
Stor og bred armring (kr 159, 4-Knits.) Brilleinnfatning som passer godt til Trude (kr 2850, Sand). Som perler på en snor - strikkbelte med trelås (kr 350, 4-Knits).
Stor og bred armring (kr 159, 4-Knits.) Brilleinnfatning som passer godt til Trude (kr 2850, Sand). Som perler på en snor - strikkbelte med trelås (kr 350, 4-Knits). Vis mer
Det er ikke bare rundt halsen det skal være kjeder nå. Her er stor veske i skinn med pynt (kr 1000, 4-Knits).
Det er ikke bare rundt halsen det skal være kjeder nå. Her er stor veske i skinn med pynt (kr 1000, 4-Knits). Vis mer
Svarte, korte støvler i skinn med stikninger og ekstra forsterkning på tåen (kr 1200, Bianco).
Svarte, korte støvler i skinn med stikninger og ekstra forsterkning på tåen (kr 1200, Bianco). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer