NY BUTIKK: H&M-Gruppen åpner den splitter nye butikken Arket i London til høsten. Foto: Reuters
NY BUTIKK: H&M-Gruppen åpner den splitter nye butikken Arket i London til høsten. Foto: Reuters Vis mer

H&m

En sniktitt på H&Ms nye butikk «Arket»

Men kommer det til Norge? Vi har det foreløpige svaret!

Publisert

Du visste kanskje ikke at butikker som COS (se kolleksjonen de kommer med for å feire 10 årsdagen sin her), Monki, Cheap Monday, Weekday, & Other Stories alle tilhører H&M-Gruppen? Og nå kommer de med nok et nytt konsept! Arket er det nyeste tilskuddet til H&M-familien og vil åpne sin første butikk i London denne høsten.

Ifølge Business Of Fashion vil butikken fremstå som et moderne marked som tilbyr produkter for kvinner, menn, barn og hjemmet. Prisene på Arket-produktene vil være litt høyere enn de vanlige H&M-prisene. En herreskjorte vil for eksempel koste fra 360 kroner og opp til tusenlappen. 

- Merkets DNA er tidløs kvalitet og varme. Tidløs stil som overgår trender. Vi skal alltid være relevante, moderne og freshe. Kvaliteten handler ikke bare om selve plaggene, men også hvordan de er produsert. Varmen handler om å være genuine og personlige, sier Ulrika Bernhardtz, kreativ direktør hos Arket, til BoF.

LES OGSÅ: Her er årets H&M Conscious Exclusive-kolleksjon: Se prinsesse Märtha Louise stråle i en av kjolene på KK-coveret!

004001-940 224 Regent Street, London Our first store opens later this year #ARKET

Et innlegg delt av ARKET (@arketofficial)

Kafé inne i butikken

Videre forteller Bernhardtz at den første butikken vil åpne i Regent Street sent i sommer. Etter det vil de begynne med online salg til 18 europeiske land, og senere vil de åpne butikker i Brüssel, København og München. Noen av butikkene vil også få en kafe som har fokus på «den nye nordiske restaurant-opplevelsen».

- Kafeen vil være med på å gjøre dette moderne markedet et sted hvor du kan både shoppe og kose deg med sunn mat. 

Vi håper dette kommer seg til Norge! Kristin Fjeld, PR-sjef i H&M Norge, sier til KK.no at butikken er en aktuell merkvare for Norge, men at de har ingen konkrete planer å kommunisere akkurat nå.

Men før den tid kan du kose deg med 7 nettbutikker du ikke visste eksisterte, men som du absolutt bør ta en titt på!

 Foto: Med tillatelse fra H&M
Foto: Med tillatelse fra H&M Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer