Trender:

En sniktitt på vårens trender

Florals? For Spring? Groundbreaking.

TRENDER: Vi går våren i møte og vi har samlet seg trendene du kan forvente deg. FOTO: NTB Scanpix
TRENDER: Vi går våren i møte og vi har samlet seg trendene du kan forvente deg. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er nok ikke de eneste som har sett ut av vinduet denne uken og tenkt «å, som jeg gleder meg til vår». For noen er det kanskje litt for tidlig å tenke på vårgarderoben, men det skader jo ikke å ta en liten titt på hva vi har i vente for våren 2018.

For ofte er det jo slik at designere til tider tenker likt. Og etter å ha sett gjennom mange visninger for våren som kommer, er det ingen tvil om at det er visse farger, plagg og stiler som går igjen hos de fleste. Psst: Her er 34 kupp du kan gjøre under januarsalget!

De store kjedebutikkene er nok godt i gang med å lage sine varianter av trendene som kan komme den kommende sesongen. Og det er jo fint, så slipper du å bruke tusenvis av kroner på ett plagg fra Balenciaga.

LES OGSÅ: Pelsdyrnæringen i Norge avvikles. Slik reagerer motebransjen

DENIM

Designere som norske Iben, Max Mara og Tibi viste alle antrekk i denim fra topp til tå for vårsesongen. Noen hadde delt opp denim-looken med ulike typer farger, mens andre kjørte fullt på med matchende sett. Skulle dette bli for mye for deg, kan du alltids bryte opp antrekket med en hvit t-skjorte.

FARGERIKT

Det er ingen tvil om at designerne ønsker å se oss i mer farger. Til våren ser vi antrekk i både rødt, gult og blått - gjerne også kombinert sammen i mønster.

LES OGSÅ: Slik kan striper gjøre underverker for figuren din

SPORTY

Superstjerner som modellene Gigi Hadid (22) og Kendall Jenner (22) har falt helt pladask for den såkalte «Athleisure»-stilen. Noe av det som kjennetegner trenden er nemlig det at det skal se ut som at du skal på trening, men egentlig så skal du bare i en middag, på shopping, eller hva det måtte være.

Da vi først så denne trenden tilbake i 2016, hadde både Gigi og Kendall på seg treningstøy. Men i år kommer designerne med antrekk bestående av både skjørt og kjoler som har et tydelig sporty preg. Noe for deg?

TRENCHCOAT

En evig klassiker! Denne trenden er ingen nyhet, og for mange er den like hot hvert eneste år. Skulle du, som oss, allerede være i besittelse av en trenchcoat, kan du alltids teste ut noen nye farger eller interessante detaljer som Maison Margiela viste.

BLOMSTRETE

«Florals? For spring? Groundbreaking», sa Meryl Streep i rollen som redaktøren Miranda Priestley i «The Devil Wears Prada». At blomstrete print ofte kommer tilbake mot lysere tider, er ikke nytt for noen. Men kanskje du finner noen nye måter å bruke det på i år?

LAVENDEL

Pantone har kåret «ultra violet» til årets farge og vi har allerede begynt å se mye lilla rundt omkring i butikkene. Flere designerne presenterte også mange kreasjoner i lavendel på catwalken. Det er tydelig at det er denne fargen man bør gi en sjanse i 2018.

LES OGSÅ: Slik får ikke Meghan Markle lov til å kle seg lenger

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer