Motehøsten 2019:

En titt på høstens største trender

Fra dempede naturtoner til knallsterke farger - her er sesongens vinnere!

HØSTENS TRENDER: Her finner du alt fra naturtoner til fargerike plagg. Foto: Scanpix
HØSTENS TRENDER: Her finner du alt fra naturtoner til fargerike plagg. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om vi elsker sommeren, er det noe spesielt om høsten. Ikke bare er det så fint utendørs, men klærne er fantastiske!

Vi gleder oss til å kaste oss ut i høstmotejungelen, men før den tid har vi tatt en titt på trendene vi har størst tro på den kommende sesongen. Så hvis du lurer på hva du skal se etter i år, kan du ta en titt her:

SKINN

Skinn er alltid i motebildet og er spesielt aktuelt om høsten. Trenden skiller seg likevel ut denne sesongen, for nå skal du helst gå i skinn fra topp til tå. Du kan både gå for den bikerinspirerte og røffe tolkningen eller den minimalistiske og elegante vrien. La deg inspirere av designere som Hermès og Bottega Veneta ved å gjennomføre uttrykket med mørk øyeskygge og bakovergredd hår.

DYNASTIET

Med store skulderputer, blanke materialer og skinnende paljetter ønsker vi det glade 80-tallet velkommen tilbake! Skal du på fest, trenger du ikke å lure på hvor du skal hente inspirasjon fra, for den får du fra såpeserier som Dynastiet, Dallas og Falcon Crest. Se etter puffermer, ballongermer og skulderputer – jo større og mer framtredende ermene er, jo kulere blir stilen. Topp det hele med dominerende smykker og naturlig hår.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer