Bikini

Endelig en bikini som passer!

Slik finner du badetøyet som sitter som et skudd.

Endelig en bikini som passer!
Publisert
Sist oppdatert
Det er det samme hvert år. Vi kaver rundt i butikkene på jakt etter noe vi kan ha på oss på stranden. Men det er ofte så utrolig vanskelig å finne noe som passer og som man føler seg vel i.

For enten er puppene for små eller for store, og fasongen formet for mye som en pære, et eple eller en banan.

Sjekk ut kk.nos 20 favoritt-bikinier for sommeren litt lenger ned i saken.

Men fortvil ikke. Drømmebikinien er bare et steinkast unna. Det finnes nemlig triks for hva man skal lete etter.

Her er 11 tips til hvordan veien til stranda blir kortere for deg med:

Store pupper

Store pupper trenger støtte. Bikinien må gjerne ha brede stropper og spiler, men halterneckbikiniavlaster også en tung byste fint. Det verste du kan gjøre er å kjøpe en størrelse for liten. Be gjerne om råd i butikken. Ikke vær så redd for mønster, vær stolt av det du har og vis deg fram!

 • Les også: Sommerens heteste badetøy - viser mer enn det skjuler (artikkelen fortsetter under)

 • Runde former

  Bikinier i 40- og 50-tallsfasong er tilbake i motebildet som aldri før, og er perfekt for deg med litt former. Velg en bukse med høyt liv for å gi støtte til magen, samtidig som den dekker den øverste delen av hoftepartiet. En vattert overdel vil dessuten holde puppene på plass. I denne typen bikini føler du deg heller ikke fullt så avkledd når du spankulerer rundt på stranden.

 • Les også: 12 våte bikinidrømmer

 • Guttefasong

  Ønsker du deg tydeligere former skal du velge badetøy med store mønstre. Se også etter bikinier med høy skjæring, og badedrakter med belte i livet, dette vil fungere som prikken over i-en.

  Fargerikt, friskt og feminint: Her er bikinimoten for i sommer:
  Stor rumpe

  Bikinier med hipster-underdeler er supert for deg med rund rumpe. Effekten blir dobbelt så god hvis du velger en mørk farge. Overdeler med spiler gir dessuten en ekstra fin cleavage til store pupper.

  For alle fasonger

  Årets heteste strandtrend er uten tvil det lille skjørtet du kan ha utenpå bikinien. Velg mørkt og enkelt hvis du vil ha en smalnende effekt, eller lyst med rysjer hvis du vil gi inntrykk av former.

  12 bikinier som ikke er så dyre (artikkelen fortsetter under):
  Smal og slank

  Mens mørke farger kler deg med former godt, kan bikinier i lyse beige farger være flott på en litt smalere fasong. Med litt brunfarge - enda lekrere. Trekantoverdeler er dessuten ekstra flatterende til små pupper. En gyllen regel for bikinioverdeler er jo mindre pupper, jo smalere stropper - og omvendt.

  Når du vil vise deg fram litt ekstra

  Mønster på både overdel og underdel, tynne stropper, friske farger og knytting i sidene på underdelen - her er bikinien for deg som virkelig vil vise deg fram i sommer

  For deg med pæreform

  Smale skuldre, men kurver rundt hoftene? Velg en ensfarget bikiniunderdel og en mønstrete topp. Slik rettes fokuset mot overkroppen. Bikinitopper med halterneck vil også få skuldrene dine til å se bredere ut, og på den måten skape balanse. Sørg også for å finne deg en truse som passer og dekker bakdelen - slik oppnår du en smalere effekt.

  For deg som vil skjule magen

  Vil du helst dekke til magen velger du en bikinitruse med ekstra stram elastikk som går høyt i livet. Mønster, mørke farger og strategiske draperinger gir også en slankende effekt.

  For deg som vil framheve beina

  Bikinier med høy benskjæring passer fint for deg som gjerne skulle hatt litt lengre bein. Et tips er å holde seg unna shorts og tverrstriper, dette får deg til å se kortere ut. I år er også badetøy i korallfarger og rosa nyanser ekstra trendy.


  Ekstrahjelp for små pupper

  Trekanttopper passer perfekt til små pupper. Vil du utvide brystmålet, kan du velge en topp med padding, push-up og løse innlegg eller badedrakter med belte.

  Slik er ellers trendene

  Bikinitoppene kommer både med halterneck og med ordinære stropper denne sommeren. Den klassiske badedrakten er tilbake. Gutta må finne seg i å dele bermudashortsen med oss. Og det flagrende sarongskjørtet er tilbake. Det er superpraktisk å ha i kofferten, og kan brukes både som ekstra håndkle og som kjole.

  Her er nyhetene

  Vårens nyheter er søte bikinitruser med et lite tilhørende skjørt. Velg og vrak i ulike mønstre og modeller. I tillegg er tilbehør som gullkjeder og kule hatter i Panama-stil et must.

 • Les også: Sexy solkysset strandmote
 • Les også: Slik kupper du stranden i 2009

 • Vær kledd

  Det viktigste å huske på er uansett dette: I vår skal du ikke vise alt. For sommerens mest sexy badetøy bruker et gammelt triks - å ikke avsløre alt, men overlate noe til fantasien.


  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer