COS ÅPNER FREDAG: Fredag 1. mars åpner svenske COS sin første butikk i Hegdehaugsveien 29 i Oslo. Foto: Produsenten
COS ÅPNER FREDAG: Fredag 1. mars åpner svenske COS sin første butikk i Hegdehaugsveien 29 i Oslo. Foto: Produsenten Vis mer

Trender 2013

Endelig er COS kommet til Norge

Kleskjeden åpnet sin første butikk i Oslo fredag 1. mars.

Publisert
Fredag 1. mars klokken 12.00 åpner den svenske kleskjeden COS sin første butikk i Norge, og det gleder nok mangt et kvinne (og herre) hjerte.

Kjeden - som er del av Hennes & Mauritz-konsernet, er blitt kjent for sine klassiske - men samtidig moderne plagg, og elskes av stilbevisste kvinner og menn verden over.

Den norske COS-butikken ligger i Hegdehaugsveien 29 i Oslo, og er 420 kvadratmeter fordelt over tre etasjer med dame, herre - og barneplagg.


LES OGSÅ: New Yorker kommer til Norge

Kjappe fakta

 • COS er en forkortelse for «collection of style».
 • COS har rimelige priser, og kan prismessig sammenlignes med kjedebutikken Zara.
 • De fører både dame, herre- og barneklær.
 • COS setter stil foran mote, og ønsker å lage klær med lang levetid.
 • Uttrykket er veldig moderne og stilrent.
 • Et bredt spekter av gode baseplagg er kjernen i COS. Du vil alltid finne mange plagg med tidløst design, samtidig som sesongens trender også representeres sterkt.

 • Ønsker du å lese mer om COS? Besøk hjemmesiden deres på www.cosstores.com.

  OBS. Det er fortsatt ikke klart når det blir mulig for nordmenn å handle via nettbutikken til COS.

  En smakebit

  I bildekarusellen under finner du en liten smakebit av hva du kan forvente deg av butikkjeden:


  – Vi i COS gleder oss veldig til å åpne vår første butikk i Oslo. COS passer perfekt på det norske markedet, og vi håper at kundene vil være av samme mening, har Marie Honda, overordnet ansvarlig for COS, uttalt.

  KLASSISK OG STILRENT: COS er kjent for sine moderne, stilsikre plagg i god kvalitet. Alle disse plaggene er fra vår/sommerkolleksjonen for 2013. Foto: Produsenten
  KLASSISK OG STILRENT: COS er kjent for sine moderne, stilsikre plagg i god kvalitet. Alle disse plaggene er fra vår/sommerkolleksjonen for 2013. Foto: Produsenten Vis mer

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer