Interiør

ENDELIG er solen her! På tide å pynte opp hagen med disse godsakene

Og det beste: Det koster ikke mye!

PYNT TIL HAGEN: En lyslenke som denne skal vi få opp i hagen snarest! Du finner en i bildekarusellen nederst i saken. Foto: Shutterstock / imging
PYNT TIL HAGEN: En lyslenke som denne skal vi få opp i hagen snarest! Du finner en i bildekarusellen nederst i saken. Foto: Shutterstock / imging Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er helg, det er sol, og livet er bare herlig! Derfor skal vi feire og nyte at sommeren er på vei med å pynte opp i hagen. Her trengs det både lys, serveringsfat, potter, en ny stol, og bare litt fin pynt som fresher opp det hele! I bildekarusellen under kan du finne et utvalg av noen skikkelig fine produkter til en knallgod pris!

Lyslenke fra Ellos Home, kr 499. Duk med striper fra Ellos Home, kr 249. 4-pk med kopper fra Bloomingville via Ellos.no, kr 219. Glasskaraffel med tappekran fra Ellos Home, kr 349. Marmorbrett fra Ellos Home, kr 299. Hengestol fra Ellos Home, kr 599. Lyslykter fra Ellos Home, kr 329. Brun papirpose fra Le Sac via Ellos.no, kr 129. Potte i grått og blåtoner med mønster fra Ellos Home, kr 129. Potte i bruntoner med mønster fra Ellos Home, kr 55. Potte i grønne og brune toner med gammelt preg fra Ellos Home, kr 129.

...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer