Fenty Beauty

Endelig kommer mangfoldsmerket Fenty Beauty til Norge

Fra slutten av mai får du kjøpt Rihannas sminkekolleksjon i norske butikker.

VENTETIDEN ER OVER: Endelig kommer mangfoldsmerket Fenty Beauty i norske butikker. FOTO: Fenty Beauty
VENTETIDEN ER OVER: Endelig kommer mangfoldsmerket Fenty Beauty i norske butikker. FOTO: Fenty Beauty Vis mer
Publisert

Er du blant dem som håpefullt har gått innom en Sephora-butikk i utlandet (den gangen det fremdeles var lov å reise), i håp om å få tak i et av produktene fra Rihannas Fenty Beauty-kolleksjon, men kommet til tomme hyller? Da er du ikke alene. Men denne uken lanseres de populære produktene endelig også i Norge.

Da Rihanna bestemte seg for å lansere sminkekolleksjon i 2017 formelig fløy de ut av hyllene over hele verden nesten før de var lansert. Med en kongstanke om mer mangfold og med fargenyanser som skulle passe absolutt alle hudtoner og nyanser, traff Fenty Beauty tidsånden helt perfekt, og ble en kjempesuksess.

Time Magazine kåret Fenty Beauty til en av 2017 beste nye lanseringer, uavhengig av bransje - og merket solgte produkter for over hundre millioner dollar de første førti dagene etter lansering!

– Det var da på høy tid

Påtroppende mote- og skjønnhetsansvarlig i KK, Ida Elise Einarsdottir mener det ikke er en dag for tidlig at Fenty Beauty også kommer for salg i Norge:

– Det var da på høy tid - fire år etter at det først ble lansert internasjonalt. Ikke at det har vært helt umulig å få tak i, men dog.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer