RIKTIG BH FOR DINE FARGER: Marks & Spencers siste undertøyskolleksjon har truser og bher som skal passe for alle hudtoner.  Foto: All Over Press
RIKTIG BH FOR DINE FARGER: Marks & Spencers siste undertøyskolleksjon har truser og bher som skal passe for alle hudtoner. Foto: All Over Press Vis mer

Shopping

- Endelig leverer de til Norge

Den britiske storkjeden Marks & Spencer har skjønt at norske kvinner elsker å handle på nett.

Publisert
Det tradisjonsrike varehuset Marks & Spencer åpnet sin første butikk i nettopp London i 1884, og har siden da spredd seg til 40 land med totalt cirka 1000 butikker.

Nå som mange av oss handler det meste på nett, har også netthandel blitt en viktig del av M&S's satsing.

Det er ingen hemmelighet at norske kvinner elsker å shoppe i London. og

Noen legger til...

Hos en annen av favorittbutikkene, Marks & Spencer, tilbyr også netthandel. Her har Norge dukket opp på listen over land de sender til, noe som nok vil glede fashionistaer over det ganske land.

Selv om varehuset tilbyr det meste innen blant annet mote, skjønnhet og interiør, er det kanskje aller mest kjent for sitt utvalg av undertøy. Her bør det være noe for de fleste, enten du ønsker deg noe rødt og sexy eller søtt og feminint.

Se bilder av noen av våre undertøysfavoritter:

Levering til Norge koster 7,50 pund, cirka 70 kroner, og skal ta sju til ti dager.

... noen tar vekk

En av favorittene, Topshop, hadde lenge planer om å åpne butikker i Norge. Helt til kjeden havnet i navnestrid med bergenskjøpmannen Baljinder Singh Pandher, som sitter på rettighetene til varemerket Topshop, via selskapet Classic AS.

Da avlyste motekjeden alle planer om å innta Norge, og nå ser det også ut som navnestriden har ført til en stopp i levering fra nettbutikken. På oversikten over land den britiske kleskjeden sender til, er nemlig Norge fjernet.


Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer