Plus Size

Endelig litt mer formfulle modeller på catwalken

Og sjekk de geniale midjetriksene til den britiske kleskjede Evans.

VISTE FORMFULLE MODELLER PÅ CATWALKEN: Den engelske kleskjeden Evans hadde en flott visning under London Fashion Week tirsdag. Foto: All Over Press
VISTE FORMFULLE MODELLER PÅ CATWALKEN: Den engelske kleskjeden Evans hadde en flott visning under London Fashion Week tirsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nei, det er ingen hemmelighet at det er mange slanke modeller i motebransjen. Og av og til viser designerne modeller mange mener er altfor tynne, og da raser debatten om size zero.

Chanels designer Karl Lagerfeld fikk av god grunn også mye oppmerksomhet da han sa til Focus Magazine at ingen vil se formfulle modeller og at mote handler om drømmer og visjoner.

Så feil kan han altså ta, for vi er mange som blir glade når vi ser vanlige kvinner som oss selv eller noen vi kjenner på catwalken.

Plus size på catwalken

Å vise modeller i noe annet enn klær i størrelse 32 og 34, har også blitt mer og mer vanlig de siste årene. Og det skulle jo virkelig bare mangle, når over 45 prosent av britiske kvinner bruker størrelse 42 og oppover, ifølge avisen Daily Mail - for å ta et eksempel.

Under moteuken i London nylig, hadde også klesmerket Evans en visning som fikk mye positiv oppmerksomhet. Her var det kvinner med former, hofter og frodig puppestell som fikk vise fram klærne vi skal gå i til neste vår- og sommer.

- Så fantastisk å se flotte formfulle damer på catwalken, og at Evans klarer å vise mange av vårens trender som er flatterende, som blonder, farger og mønster.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer