Bli Ny Med Kk

Endelig stilsikker

- Klesskapet mitt består av mye dyrt, mye billig og mye rart, skrev impulsshopperen Birgit til KK. Hun ønsket seg hjelp til å finne en mer sikker stil.

(Ved: Lise Austin. Foto: Rohny Kristensen. Hår: Alex Frisør ved Elisabeth. Makeup: Tone Skipà Johnstad.) PERSONLIGE DATANavn: Birgit SildnesAlder: 34 år Bosted: StavangerSivilstatus: Gift, ett barnYrke: Selvstendig næringsdrivendeHøyde: 170 cm Størrelse: 38/40Interesser: Friluftsliv og fotograferingTrenger hjelp til: Finne andre plagg enn sportstøy og en frisyre som passer, samt lære mer om sminke. VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅJAFeminine plagg med sporty detaljer så det ikke blir for søtt. Plagg på plagg som er lett og kombinere og forandre. Åpne halser som viser Birgits nydelige halsparti, samt markert midje. NEIHøyhalsere som virker tilknappet eller rette plagg som ikke viser figuren. Bukser med lavt liv som deler henne der kroppen er bredest. Antrekket på bildet i toppen består av en lang, strikket jakke som lukkes med stor sikkerhetsnål (kr 1600) til lang hvit skjorte (kr 1200, begge Mikko). Tights (kr 300, Sandwich) og sko i semsket skinn (kr 400, Face).KLESTIPS
 • Sats på få, gode plagg som kan kombineres. Begrens fargevalget, da er det lettere å få en garderobe hvor alle plagg blir brukt.
 • En kort, figurnær jakke kan forandre stilen på en kjole og gjøre at den kan brukes ved ulike anledninger.
 • Varier med høye sko, sandaler eller pyntede sko, samt ulike typer smykker. Slik pynter du opp og ned og gir mye større bruksområde for garderoben.
 • Bruk litt tid på shoppingen. Se på de plaggene du bruker mest, og prøv å finne noe som passer sammen med det du har fra før.
 • Trenger hjelp tilBirgit bruker sminke ytterst sjelden, og det er et bevisst valg. Likevel ser hun med misunnelse på dem som kan kunsten å legge makeup.SMINKETIPSHer er det en flott, ren hud som ikke trenger makeupkremer, bare litt rouge i kinnene og maskara på vippene til daglig.
 • Bruk en god dag- og nattkrem, og glem ikke solbeskyttelse. I 30-årene er det viktig å passe på huden så den holder seg elastisk.
 • Farging av vipper kan være en god idé og gjøre susen om du ikke bruker øyemakeup til vanlig. Det definerer vippene, og de ser ekstra flotte ut når du tar på maskara.
 • Bruk en god øyeskygge, ellers kan det være vanskelig å få det pent. Begynn forsiktig og legg på fargen i flere lag til du oppnår den fargestyrken du vil ha.
 • For å få rouge eller solpudder til å se naturlig ut, legg også litt i pannen, rundt hårfestet, på haken, på kinnene og over neseroten.
 • HÅRTIPSBirgit er klippet kort med en kort, skråskåret lugg som går ned til enden av øret. Bak er det lengde til nedenfor øret, og den nye sveisen lar hodeformen og det flotte nakkepartiet komme bedre fram. Håret er farget litt mørkere enn naturlig.
 • Selv med kort hår er det lett å variere. Bruk for eksempel produkter som kan gi en mer rufsete frisyre.
 • Behold den nye frisyren - den får fram det feminine og viser fram det flotte halspartiet.
 • En kort, gradert frisyre gjør det lettere å få fram fall eller krøller. La håret lufttørke og klem fallen i håret fram med hendene.
 • VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.