Bli Ny Med Kk

Endelig voksen stil

Ida er bare 1,54 på strømpelesten, og må av og til ty til barneavdelingen. Vi hjalp henne med å finne en mer voksen stil.

Endelig voksen stil
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lise Austin. Hår: Alex Frisør ved Anita. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATA
Navn: Ida Dalen Halmrast
Alder: 23
Bosted: Skien
Sivil status: Samboer, mor til tvillinger, skal gifte seg til sommeren
Yrke: Sykepleierstudent
Høyde: 154
Størrelse: 34/36
Interesser: Magedans er det eneste det blir tid til.

- Mitt største problem er å finne klær som passer, siden jeg er såpass liten i størrelsen, skrev Ida til KK. - Jeg må ofte gå i barneavdelingen, og da sier det seg selv at det ikke alltid er like lett å finne noe. Om sommeren går det ganske bra, det er verre med høst- og vinterklær. Sko er også et problem.
Ida skal stå brud til sommeren, og ville gjerne ha med seg noen tips til hår og makeup, men ba tynt om å få beholde det lange håret.
KK tok utfordringen, og hjalp Ida med å finne en voksen stil i liten størrelse, og beviste en gang for alle at størrelse ikke betyr noe.

Antrekket til Ida på bildet i toppen består av en feminin kåpe med rutete for (kr 1475, Oasis) til trange, svarte jeans (kr 400, Sorbet) og høye svarte støvletter (kr 600, Bianco). Veske med lommer (kr 1010, Oasis).

KLESTIPS
Størrelse 34/36 er ikke bestandig så lett å finne. Det finnes en del utenlandske kleskjeder som har små størrelser, som Ida kan se etter. For eksempel Zara. Netthandel er også et godt tips. Her finnes alle størrelser og merker. Normalt er det rundt 14 dagers leveringstid på ting du bestiller på nett. Enkle tips for Ida er bukser med smale bein. De gjør at beina virker lengre. Hun bør unngå å dele opp antrekket i kontrastfarger. Ton-i-ton eller ensfarget gjør at hun virker høyere. Ida bør også styre unna stormønstrete klær, som gjør henne mindre. For store vesker, skjerf eller andre større accessoirer er også en ting Ida bør unngå. Hun må også passe på at klærne ikke er for store til henne.

SMINKETIPS
Ida hadde nappet brynene sine litt smale, så de er blitt markert litt bredere med en gråbrun øyebrynsskygge. Concealer under øynene på de mørke partiene, og en gylden foundation over hele ansiktet, gir Ida en frisk, kledelig hudtone. På øyelokket la vi en lys beige skygge, som ble bygget ut med en gråbrun skygge i globallinjen. Gråbrun kajal rundt halve øyet oppe og nede forstørrer øynene hennes. Vippetang og brunsvart maskara setter prikken over i’en. Rouge på kinnbeina og en gyllen lipgloss gir perfekt finish.

HÅRTIPS
Ida har et langt, flott hår som både Ida selv og frisøren ville beholde. Men det var likevel rom for forbedring både på lengde og farge. Håret ble klippet opp for å flytte volumet fra skulderhøyde opp til halspartiet. Det er også klippet slik at Idas naturlige krøller kommer til sin rett. En skrå lugg gjør at ansiktsformen kommer bedre fram. Håret var i utgangspunktet mørk blondt, men ble lysnet noen nyanser. Den nye klippen gjør det lettere for Ida å variere frisyren som fungerer bra både glattet med rettetang eller med masse, viltre krøller.

VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ
FØR: Det lange håret skal klippes opp for å skape mer volum.
FØR: Det lange håret skal klippes opp for å skape mer volum. Vis mer
ETTER: Ida ville gjerne beholde det lange håret til brylluept neste sommer.
ETTER: Ida ville gjerne beholde det lange håret til brylluept neste sommer. Vis mer
Drapert skjørt med tyll (kr 750) til grå, foret jakke med belte i livet (kr 800) og en liten blondesinglet (kr 500, alt fra Camilla Risøe). Lysegrå skoletter (kr 800, Walkabout).
Drapert skjørt med tyll (kr 750) til grå, foret jakke med belte i livet (kr 800) og en liten blondesinglet (kr 500, alt fra Camilla Risøe). Lysegrå skoletter (kr 800, Walkabout). Vis mer
Høyhalset gullgenser (kr 480, Camilla Risøe) under figurnær genser med vid utringning (kr 620) og rutete bukse med metalltråder (kr 850, begge Nortland). Strikkede leggings (kr 100, Vila) og sko med reim (kr 700, Walkabout).
Høyhalset gullgenser (kr 480, Camilla Risøe) under figurnær genser med vid utringning (kr 620) og rutete bukse med metalltråder (kr 850, begge Nortland). Strikkede leggings (kr 100, Vila) og sko med reim (kr 700, Walkabout). Vis mer
Strikket caps (kr 235, Accessorize).
Strikket caps (kr 235, Accessorize). Vis mer
Langt kjede med dusk (kr 100, Accessorize).
Langt kjede med dusk (kr 100, Accessorize). Vis mer
Tøffe skinnhansker med oransje sømmer (kr 260, Accessorize).
Tøffe skinnhansker med oransje sømmer (kr 260, Accessorize). Vis mer
Stripete skjerf som passer til det meste (kr 235, Accessorize).
Stripete skjerf som passer til det meste (kr 235, Accessorize). Vis mer
Høye støvler som fås helt ned til str. 35 (kr 900, Bianco, Oslo City).
Høye støvler som fås helt ned til str. 35 (kr 900, Bianco, Oslo City). Vis mer
Myk, rutete veske som rommer det Ida måtte ha bruk for (kr 350, Accessorize).
Myk, rutete veske som rommer det Ida måtte ha bruk for (kr 350, Accessorize). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer