Bli Ny Med Kk

Endelig voksen

Som mor og forlovet følte Cathrine (26) at hun så litt for barnslig ut. Men det var ikke så mye som skulle til. KK fant fram kvinnen i henne.

Marineblå jakke med bredt belte (kr 600) til strikket kjole med glatt strikk oppe, belte og folder i skjørtet (kr 300, begge fra Camilla Risøe). Veske med lang og kort rem (kr 500, Morris).
Marineblå jakke med bredt belte (kr 600) til strikket kjole med glatt strikk oppe, belte og folder i skjørtet (kr 300, begge fra Camilla Risøe). Veske med lang og kort rem (kr 500, Morris). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lise Austin. Hår: Alex Frisør ved Elisabeth. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATANavn: Catrine Sundal Alder: 26 år Bosted: LundegrendSivilstatus: Forlovet, ett barn Yrke: HjemmeværendeHøyde: 173 cm Størrelse: 36/38 Interesser: Hester og volleyball, mer blir det ikke tid til.- Jeg føler meg som en mamma, men jeg ser ut som en fjortis, skrev Cathrine Sundal i brevet til KK. - Jeg vet ikke hva som passer meg, når det gjelder farger og fasong. Jeg er lys i huden, så mange av fargene ser jeg ikke ut i. Dessuten er jeg tynn, så det er vanskelig å finne klær som jeg ikke ser for tynn ut i, forteller hun.- Samtidig er jeg hjulbeint, og det er vel ikke den beste kombinasjonen. Det er ikke lett å føle at en ser for ung eller for tynn ut. En fattig trøst er at når hun blir eldre, kommer Cathrine til å være glad for at hun ser yngre ut. Men KK har selvsagt mange triks som vil gi henne både former og en mer voksen stil.På bildet i toppen har Catrine på seg en marineblå jakke med bredt belte (kr 600) til strikket kjole med glatt strikk oppe, belte og folder i skjørtet (kr 300, begge fra Camilla Risøe). Veske med lang og kort rem (kr 500, Morris) og støvler med elastisk i skaftet (kr 500, Face).KLESTIPSSiden Catrine føler seg tynn, er store strikkede plagg og tverrstriper noe hun kan vurdere å bruke. Hun er smalere oventil en nede, og en enkel regel er da å bruke lyse plagg oventil - gjerne med store krager. Tverrstriper og mønster kan også gjøre samme nytte. Å være hjulbeint er noe hun legger best merke til selv, vi andre ser det ikke før vi blir gjort oppmerksom på det. Vi har valgt klær som deler opp beina, for å trekke blikket mot de fine detaljene. Catrine er også superflott i en klassisk og ren stil. SMINKETIPSSelv om Catrine ikke har endret hårfarge, trenger øyebrynene litt forsterkninger i fargen. Vi har valgt å farge dem med øyenbrynsskygge, som er lett å legge. En øyebrynsblyant krever trening for å få et perfekt resultat, men hva du enn gjør - ikke bruk for mørk farge. Vi har også brukt concealer rundt øynene og en gylden makeupkrem, samt en gulløyeskygge og brunt i globallinjen. Vi la en brun kajal langs vippekanten på halve øyet oppe og nede. Øyevippene er vippet med tang og påført brunsvart maskara. Rouge ble lagt på kinnbeina, og til slutt la vi en lys delikat leppestift. HÅRTIPSCatrine har en kjempefin farge på håret, som vår frisør ville beholde. Det er kun lagt inn noen flere striper, både lyse og mørke, for å skape spenning i frisyren. Håret er klippet i skulderlengde og «tjafset» til nede, så det ligger inn mot ansiktet. En kraftig lugg gir en super ramme rundt ansiktet og får fram Catrines flotte ansikt. Dette er høstens mest populære frisyre, en perfekt bob som passer godt til Catrine.VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer