Bli Ny Med Kk

Enkel vri

Mona Iren har vært travel hjemmearbeidende i 19 år og er klar for ny jobb. Og for å se ny ut.

Til den kremfargede buksen (kr 500, Popin) er det kardigansett i samme farge. Både toppen (kr 300) og jakken er kantet med strass (kr 500, ccdk). Over det hele har hun en myk, lang ulljakke (kr 1595, Sophie Faroh). Brune boots (kr 500, Face), stor veske (kr 390, Accessorize) og langt kjede (kr 1375, Dyrberg/Kern)
Til den kremfargede buksen (kr 500, Popin) er det kardigansett i samme farge. Både toppen (kr 300) og jakken er kantet med strass (kr 500, ccdk). Over det hele har hun en myk, lang ulljakke (kr 1595, Sophie Faroh). Brune boots (kr 500, Face), stor veske (kr 390, Accessorize) og langt kjede (kr 1375, Dyrberg/Kern) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lisa Jacobsen. Hår: På Håret v/John S. Midtskogen. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATA
Navn: Mona Iren Haaland
Alder: 43
Bosted: Ålgård
Sivil status: Gift, fire barn fra 9 til 19 år
Yrke: Nyutdannet kokk
Høyde: 170 cm
Størrelse: 40/42
Interesser: Trener jazzercise, sykler og går tur.

- Sitter du nå? sa mannen hennes da han ringte henne etter å ha fått telefon fra KK. Det var nemlig han som skrev til KK og ba om en bli ny-dag for Mona Iren. Og nå kunne han fortelle den store nyheten: Hun var invitert til Oslo som vår nye bli nykandidat.

- Mone Iren har vært hjemmeværende grunnet en noe spesiell familiesituasjon. Hun er mor til fire barn, derav to med Downs syndrom. En bli ny-dag ville være et spennende avbrekk i en hektisk hverdag for henne, skrev mannen Jan.

Mona Iren følte seg kjedelig og konservativ i klesveien. Familien tar mest tid, men gjennom årene har hun vært med i mange foreninger, lag og styrer. Nettopp til slike anledninger kreves småpene klær som kan varieres og kombineres.
– Det er spesielt her jeg trenger hjelp, sa Mona Iren.

Lurer du på antrekket på bildet i toppen? Til den kremfargede buksen (kr 500, Popin) er det kardigansett i samme farge. Både toppen (kr 300) og jakken er kantet med strass (kr 500, ccdk). Over det hele har hun en myk, lang ulljakke (kr 1595, Sophie Faroh). Brune boots (kr 500, Face), stor veske (kr 390, Accessorize) og langt kjede (kr 1375, Dyrberg/Kern).

KLESTIPS
Mona Iren liker det enkle, og det er bare en liten vri som skal til for å gjøre antrekkene litt mer spennende og personlige. Hun mener selv at hun er lang i livet og kort i beina. Da er det flott til henne med korte, innsvingte jakker til bukser. Belter som sitter i midjen i stedet for hoftebelter, er også kledelig. Hvis jakkene er lange, er det penest med bukser eller skjørt i samme farge. Ellers har hun kvinnelige former med flott byste som gjerne kan vises med utringninger. En mørk jeans eller svart bukse er det enkleste utgangspunktet for variasjoner i en liten garderobe. Antrekkene kan pyntes opp eller ned etter behov med forskjellige topper og jakker.

HÅRTIPS
Frisyren fikk ny fasong ved at det er klipt i flere etasjer med ettersittende, langt nakkehår. Det er tatt hensyn til hennes naturlige fall slik at det er god bevegelse i håret, og det vil være lett for henne selv å stelle det etter vask. Luggen er klipt i spisser og litt kortere på den ene siden.
Fargen er valgt litt mørkere, og gir mer karakter og dybde i håret. Det er farget i smale passasjer med tre nyanser i varmbrune toner. De lyseste effektene gir spennende spill i frisyren.

MAKEUPTIPS
Nesen kan bli litt rød når sola står på, men fargen kan jevnes fint ut med concealer og lysebrun solkrem. Brynene er nappet i form, og siden halve brynene er fargeløse, er de forsiktig markert med brun øyebrynskygge. Partiet over øynene har fått gullfarget skygge men dyp brun i globelinjen.

Langs vippekantene over og under øynene er det lagt brun kajal fra midt på øynene og ut på sidene. Brunsvart maskara legges på i to-tre omganger for å få dem til å strutte litt. Til slutt en anelse rødbrun rouge, og brunrosa lipgloss rammer inn de pene tennene.FØR: - Sminke kan jeg ikke noe med, og håret kan vel også reng en oppfriskning, mente Mona Iren.
FØR: - Sminke kan jeg ikke noe med, og håret kan vel også reng en oppfriskning, mente Mona Iren. Vis mer
ETTER: - Dette var en hyggelig dag som ga meg ny giv og inspirasjon.
ETTER: - Dette var en hyggelig dag som ga meg ny giv og inspirasjon. Vis mer
Langt kjede med kuler og silkebånd (kr 160, Accessorize).
Langt kjede med kuler og silkebånd (kr 160, Accessorize). Vis mer
Jakken er i myk fleecekvalitet med lommer og krage i silke (kr 2295, Airfield). Sotgrå jeans (kr 500, Amazing) og tøft belte med metallspenne (kr 300, Glitter). Røde lakksko med kilehæl (kr 600, Bianco).
Jakken er i myk fleecekvalitet med lommer og krage i silke (kr 2295, Airfield). Sotgrå jeans (kr 500, Amazing) og tøft belte med metallspenne (kr 300, Glitter). Røde lakksko med kilehæl (kr 600, Bianco). Vis mer
Svart bukse er utgangspunktet (kr 400). Den stripete jerseytoppen er kledelig med påsydd bolero (kr 300, begge fra Popin). Kjede med anheng i svart snor (kr 160, Accessorize).
Svart bukse er utgangspunktet (kr 400). Den stripete jerseytoppen er kledelig med påsydd bolero (kr 300, begge fra Popin). Kjede med anheng i svart snor (kr 160, Accessorize). Vis mer
Romslig veske i imitert skinn (kr 160, Accessorize).
Romslig veske i imitert skinn (kr 160, Accessorize). Vis mer
Lange skinnhansker (kr 1400, by Malene Birger).
Lange skinnhansker (kr 1400, by Malene Birger). Vis mer
Hengende ørepynt (kr 95, Accessorize).
Hengende ørepynt (kr 95, Accessorize). Vis mer
Lekker klokke med svart rem (kr 800, Arts & Crafts).
Lekker klokke med svart rem (kr 800, Arts & Crafts). Vis mer
Designbriller med brun innfatning (kr 2700, Dior/Interoptik).
Designbriller med brun innfatning (kr 2700, Dior/Interoptik). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer