Hår

Er denne hårfrisyren fra 90-tallet tilbake?

Det kan se ut til at Jennifer Lopez og frisøren hennes Chris Appleton mener det.

JENNIFER LOPEZ: Superstjernen tester gjerne ut forskjellige frisyrer. Foto: NTB
JENNIFER LOPEZ: Superstjernen tester gjerne ut forskjellige frisyrer. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at 90-tallet har tatt stor plass i både mote- og skjønnhetsbildet de siste årene. Vi har hentet frem både trender innen klær og hår fra tiåret, og det ser ut til at vi bare så vidt er i gang.

Disse trendene er blitt omfavnet av kvinner over hele verden, og det har faktisk blitt vanlig å se en eller annen 90-tallstrend på den røde løperen.

KRØLLE HÅRET: Så enkelt kan du selv lage råflotte krøller (beach waves) med rettetanga! Video: Cecilie Krogh Vis mer

Helt på starten av 2020, da SAG Awards gikk av stabelen, var det en rekke kjendiser som hadde omfavnet en både elsket og hatet hårtrend fra 90-tallet. Les mer om den her.

jennifer Lopez (51) var blant dem som bar frisyren på den røde løperen, og nå er hun tilbake med nok en 90-tallslook!

Frisøren hennes Chris Appleton la nemlig ut et bilde på Instagram av stjernens nye sveis. Denne har du garantert sett før. Spørsmålet er bare: Elsker eller hater du den?

Her ser vi Lopez med hår som rammer inn ansiktet, mens resten er satt opp i to «dotter» - eller «horn», om du vil. Til bildet skriver frisøren «spicy». Mulig han har latt seg inspirere av Spice Girls' Mel B (45)?

Hun var stadig vekk å se i ulike varianter av disse hornene, og flere av de andre jentene gikk for stilen med hår som rammet inn ansiktet mens alt annet var satt opp stramt.

SPICE GIRLS: Alle jentene hadde sin egen stil i gruppa, men Mel B skilte seg litt ut med frisyren sin og de iøynefallende hornene på hodet. Photo by Polygram/Kobal/REX (5882512r)
SPICE GIRLS: Alle jentene hadde sin egen stil i gruppa, men Mel B skilte seg litt ut med frisyren sin og de iøynefallende hornene på hodet. Photo by Polygram/Kobal/REX (5882512r) Vis mer

Det strømmer inn med kommentarer under bildet til Chris Appleton av Jennifer Lopez. Noen skriver at de ønsker samme frisyre, mens andre påpeker den flotte fargen.

Kommentarfeltet er i hvert fall ikke i tvil: de elsker denne frisyren. Gjør du?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer