Hår

Er denne hårfrisyren fra 90-tallet tilbake?

Det kan se ut til at Jennifer Lopez og frisøren hennes Chris Appleton mener det.

JENNIFER LOPEZ: Superstjernen tester gjerne ut forskjellige frisyrer. Foto: NTB
JENNIFER LOPEZ: Superstjernen tester gjerne ut forskjellige frisyrer. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at 90-tallet har tatt stor plass i både mote- og skjønnhetsbildet de siste årene. Vi har hentet frem både trender innen klær og hår fra tiåret, og det ser ut til at vi bare så vidt er i gang.

Disse trendene er blitt omfavnet av kvinner over hele verden, og det har faktisk blitt vanlig å se en eller annen 90-tallstrend på den røde løperen.

Helt på starten av 2020, da SAG Awards gikk av stabelen, var det en rekke kjendiser som hadde omfavnet en både elsket og hatet hårtrend fra 90-tallet. Les mer om den her.

jennifer Lopez (51) var blant dem som bar frisyren på den røde løperen, og nå er hun tilbake med nok en 90-tallslook!

Frisøren hennes Chris Appleton la nemlig ut et bilde på Instagram av stjernens nye sveis. Denne har du garantert sett før. Spørsmålet er bare: Elsker eller hater du den?

Her ser vi Lopez med hår som rammer inn ansiktet, mens resten er satt opp i to «dotter» - eller «horn», om du vil. Til bildet skriver frisøren «spicy». Mulig han har latt seg inspirere av Spice Girls' Mel B (45)?

Hun var stadig vekk å se i ulike varianter av disse hornene, og flere av de andre jentene gikk for stilen med hår som rammet inn ansiktet mens alt annet var satt opp stramt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer