Er det over for Victoria's Secret Fashion Show?

Ifølge modell Shanina Shaik skal det være avlyst.

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW: Mest sannsynlig vil vi aldri få se det på TV igjen. KK-redaktør Ingeborg Heldal sier det ikke kommer til å bli et savn. Foto: Scanpix
VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW: Mest sannsynlig vil vi aldri få se det på TV igjen. KK-redaktør Ingeborg Heldal sier det ikke kommer til å bli et savn. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det siste året har det blitt skrevet flere saker om det mye omtalte undertøysmerket Victoria's Secret. Hvert år steller de nemlig i stand det som regnes å være den største motevisningen i verden (selv om ikke alle vil regne en ren undertøysvisning som mote). Det hele blir filmet og vist på TV noen uker etter innspillingen for millioner av seere.

Det hele startet med at undertøyet var i fokus, men med årene har de utvidet showet mer og mer, og nå er det blitt både en konsert, en undertøysvisning og en kjendisfest.

På catwalken til Victoria's Secret finner vi nemlig navn som Kendall Jenner (23), Gigi Hadid (24) og Karlie Kloss (26). Tidligere har også supermodeller som Tyra Banks (45) og Heidi Klum (46) vært en del av showet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer